Facebookon csak 10 ismerősöm van. Ez kevés?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 19:03
1/16 anonim válasza:
Én be se vagyok regelve, szóval hozzám képest sok :)
3/16 anonim válasza:
A facebook le van szarva. Ha az életben is ennyi van, az viszont gáz.
4/16 anonim válasza:
Miért, ez valami verseny? Ki nézi azt, hogy neked hány ismerősöd van? És mi jár annak, akinek több van? Ha egyszer épp 10 olyan ismerősöd van, aki fent van fb-on, akkor miért kéne hogy több ismerősöd legyen?
5/16 anonim válasza:
Én sem regisztráltam még a fb-n ugyhogy én sem szólhatok.De szerintem ki fog ez alakulni..valahol el kell kezdeni és keress meg rég ismerősöket és ismerkedhetsz is.
6/16 anonim válasza:
Nekem 50 van, ezek azok az ismerőseim akikkel szoktam nagyjából mindennap valamilyen módon beszélni (általában interneten), vagyis akikkel jóban vagyok + 1-2 rokon. Nem jelölök vissza minden jöttmentet akivel egyszer egymásra néztünk az utcán, vagy volt osztálytársakat, vagy olyanokat akiket nem bírok. Ha neked csak 10 olyan ember van, akit szeretnél a faladon látni és nem zavar ha ők is látják amit írsz (ha írsz - én pl. nem szoktam, de az adatlapomat is csak az ismerőseim láthatják), akkor nem kevés. Mondom, nem kell minden hülyét visszajelölni. Gondolom az életben nem csak 10 ismerősöd van.
7/16 anonim válasza:
sztem elég gázak az ilyen oladalak.rendőrség hasznalja nyomozásra.
8/16 anonim válasza:
Most az mennyivel lenne jobb, ha lenne mondjuk 230, de ebből 220-szal az életben nem váltottál volna két szónál többet ?
9/16 anonim válasza:
Talán minél kevesebb, annál jobb. Ha tényleg csak azok vannak akikkel lényeges a kapcsolattartás, akkor átlátható az információmegosztás is.
Minél több a tizenéves (lány) ismerős, annál nagyobb arányban lepi el az üzenőfalat az értelmetlen, felesleges üzenethalmaz és alkalmazások meg tetszik-elések.
Nekem is csak 70 ismerős van, de ahogy néztem az ismerőskeresőt, simán ismerek még 5-600 embert. De egyszerűen zavaró azoknak a jelenléte akik az oldalon élnek éjjel-nappal. Így is aki egy órán belül 5-nél több üzenetet oszt meg, általában le szoktam tiltani, mert ennyi idő alatt ritkaság hogy értelmes dolgot lehet közölni másokkal.
Úgyhogy szerintem a 10 nem kevés, sőt 100 alatt az ideális.
10/16 anonim válasza:
Hát nekem 200 van, ezek a volt osztálytársaim, iskolatársaim, táncostársaim, szakköröstársaim, a mostani osztály és sulitársaim, tanáraim, egyéb haverok stb. Nyilván nem beszélek mindegyikőjükkel, de mivel ismerem őket, volt hozzájuk valami közöm eddigi életem során, ezért ha bejelölnek, visszajelölöm őket, kivéve ha nagyon utáljuk egymást, bár ilyenből kevés van. Szóval szerintem nem gáz, csak furcsa, hogy 10 embert nevezel ismerősödnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!