Miért ennyire igénytelenek a budapesti emberek? Legalábbis többségük.
Figyelt kérdés
Egyetemre járok Bp-en, vidéki vagyok. Persze eddig is ismertem vmennyire Bp-t, tudtam, hogy a tisztaságára híres, de egészen megdöbbentő, hogy minden nap látok vkit eldobni csikket, kutyapiszkot kell kerülgetni a járdán, mindenhol szemét.Sok helyen jártam már az országban, de Bp messze a legundorítóbb. Miért van ez?2011. szept. 28. 17:14
11/19 anonim válasza:
Én voltam Moszkvában, és még az is tisztább, mint Bp :D
12/19 anonim válasza:
Pedig Moszkva sokkal nagyobb város úgyhogy nem kell azzal takarózni h azért mert Bp nagy város... persze vannak Moszkvának is érdekes részei de még azok is tisztábbak. Még a legputribb részeken sincs csövesszar az út közepén.
13/19 anonim válasza:
A kedvencem egyébként Párizs, ahol nagyon nagy hagyománya volt a legutóbbi időkig (talán még most is) annak, hogy.... hogy is mondjam.... a fekáliát az utcára öntsék... hát igen, rengeteg lakásban nem volt angolwc...
14/19 bitangbigtank válasza:
Nem tudom.. személy szerint ahol én élek, az bp egész tűrhető része.. Nem tudom a kérdező hol jár , de ahol én élek kevésbé van szemetelés.. Szemszögek :D
15/19 A kérdező kommentje:
Majdnem minden részén jártam már. Persze lehet, hogy pont az a 10% gyönyörű, ahol még nem jártam.haha.
2011. szept. 30. 15:43
16/19 bitangbigtank válasza:
Azért azt nem mondom hogy tömör gönyör, ennek is megvannak a hibái ,csak nem érzem, hogy ronda lenne, de kiemelkedően szépnek sem
17/19 A kérdező kommentje:
A fekvése alapján nagyon szép város lenne. Attól ronda, h koszos, mocskos, zajos, és nagyon szennyezett. És omladozik sok épület, a tömegközlekedésről nem is beszélve. Messze a legkoszosabb város eddig, amiben jártam, így gondolom, ez a tapasztalatom, és amióta ott tanulok, látom is, mennyire nem törődnek az emberek ott a környezetükkel.
2011. okt. 1. 12:01
18/19 anonim válasza:
Én éltem már Bp-nél jóval nagyobb városban is. (14 millió), mégis ég és föld volt tisztaságra, és mentalitásra. Szörnyű hogy itt tartunk hogy ha a Fővárosban járok folyton részeg bedrogozott a saját vizeletében fetrengő alakokat látok éjjel, de még nappal is, valamint hogy mindenféle undorító dolgot kell kerülni az utcákon, szeméttől kezdve hányásig. A keleti melletti egyik megállóban szó szerint a szemét felett "kellett" ülni és várni a járatra.
Amennyire szerettem/idealizáltam a fővárosunkat régen most épp annyira elrettent :/
19/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok: a moszkvai kommentet is megerősíteném. Valóban sokkal nagyobb ennek ellenére nekem is sokkal igényesebbnek tisztábbnak tűnt még a legrosszabb rész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!