Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy béküljek ki vele, ha nem...

Hogy béküljek ki vele, ha nem hajlandó hozzám szólni?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátnőm kinevetett, amikor a suliban órán egymás után négyet-ötöt tüsszentettem(allergiás vagyok). Ez nekem nem esett jól. Annyit mondtam neki, hogy szerintem egyáltalán nem vicces, hogy másnak baja van és nem kéne kinevetni. Ezek után ő sértődött meg és nem hajlandó velem beszélni.

Szerintem inkább nekem lenne okom megsértődni, de ennek ellenére számomra fontos a barátság. De ő van megsértődve, mert én rákaffantottam.

19/L

2011. szept. 28. 17:09
 1/3 anonim válasza:
Meg értelek hisz nekem is volt hasonló az életemben én azt csinálta, hogy megpróbáltam megnevettetni, de nem kértem bocsánatot hisz nem az én hibámból volta az egész úgyhogy mikor már nagyjából elvoltunk akkor azt mondtam, hogy mi most össze vagyunk veszve és ő azt válaszolta, hogy nem próbáld ki hátha sikerül
2011. szept. 28. 17:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogy nevettessem meg, ha nem szól hozzám, még köszönni se hajlandó?
2011. szept. 28. 17:19
 3/3 anonim válasza:
100%
akkor nem is igazi barát h ha ilyen kis dolgon ott hagy téged
2011. szept. 30. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!