Mennyiert lennel hajlando becsapni a barätod es elvesziteni minden beledvetett bizalmät? Hozzaszolast es indokläst kernek a välaszadoktol!
Milyen összeg szukseges ahhoz egy embernek, hogy meg mereszelje lopni a sajat barätjät?Utanna a szemebe tudnal nezni?
Erdekelne,hogy ehhez megis hogy ällnak hozza az emberek.
Köszönöm a välaszokat.
pont ezt nem ertem,hogy-hogy tehet meg valaki ilyet akit több mint egy 1.5 eve ismerek es soha nem gondoltam volna rola. Nincs räszorulva arra,söt egy näla sokkal szegenyebbtöl vette el mindazt amit rengeteg munka ärän összegyujtött penzt.
Undoritonak tartom az ilyen embert de egyre jobban azt lätom h az ilyen erkölcstelen es gerinctelen embereknek van a legkevesebb gondjuk es meg a lelkiismeretuk sem bäntja öket.
Köszönöm a hozzaszoloknak es värok meg toväbbiakat is!
Sajnos ismerek ilyet, de el nem tudom képzelni mi játszódhat le egy emberben...Nagyon dühös vagyok rájuk, és emiatt mostanában tök agresszívan reagálok...
Csak szóban, de ha akármilyen sz@rság történik, akkor vagy válogatott kínzások vagy csak egyszerűen az jut eszembe, h hű de pofánbäsznám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!