Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolhat rólam? (normális...

Mit gondolhat rólam? (normális válaszokat)

Figyelt kérdés

Tavaly bejelöltem pár embert a suliból, köztük egy fizikatanárt is. Engem nem tanít, max. látásból ismer. Rájöttem, hogy tökre hasonló az ízlésünk és egyre szimpatikusabb lett. A posztjaimhoz is hozzászól néha-néha és mindig nagyon kedves. Szeretek vele kicsit pimasz lenni, de élőben még sose beszéltünk. Mindig mosolyog..én pedig láthatóan zavarba jövök..mivel egész helyes. Van barátom, de azért ez így tényleg elég vicces. :D

Szerintetek mit gondolhat rólam?

17/L ő 30/F

2011. szept. 28. 15:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ok. köszi a válaszokat :)
2011. szept. 28. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez mindent elárul rólad, kedves Kérdező:

Valaki ezt írta neked:

"Azt gondolja, hogy "milyen kár, hogy tanár vagyok, különben úgy meghúznám a kis naív csitrit, hogy kettéállna a füle".

Erre te csak annyit írsz: nem vagyok csitri.

Mondd, semmi máson nem akadtál fönn?

No comment...

2011. szept. 28. 16:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Figyelj, most nem akarok magyarázkodni..ez is egy vélemény..mindenki máshogy gondolkozni, de azért ne gondold, hogy halál komolyan vettem, csak nem szeretem ha negatív jelzőkkel illetnek..
2011. szept. 28. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:

A csitri nekem azt jelenti, hogy túl fiatal lány. Nem kedves kifejezés, de nem is durva szerintem. Idősebb férfiak gyakran mondják 18 allati lányokra. :)

(16:19 voltam.)

2011. szept. 28. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:

* 18 alatti

Elírtam, bocsi.

2011. szept. 28. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!