Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kit vigyek el? (fontos)

Kit vigyek el? (fontos)

Figyelt kérdés
Hamarosan megyek én és édesanyám túrázni Romániába. Azt mondta, hogy az egyik barátnőmért felelősséget vállal, így hát meghívhatok valakit. Van egy lány, akivel már csecsemőkorunkban is együtt játszottunk, egy hullámhosszon vagyunk, mindent el mondunk egymásnak és a szívem inkább felé húz(vele már nyaraltam többször is). Az eszem viszont egy lányhoz, akivel szeretném elmélyíteni a barátságunkat, mert még csak egy éve ismerjük egymást, de minden nap találkozunk és szeretném jobban megismerni. Nem mellesleg ő a padtársam is. Ti kit választanátok? :)
2011. szept. 27. 14:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Ha jól számolom eddig 2-4 az állás. Azért hagyatkozom rátok, mert tényleg nem tudok dönteni.
2011. szept. 27. 15:13
 12/16 anonim válasza:
Azt akivel jobban érzed magad. Én a gyerekkori barátnőt vinném. A másikról kiderülhet,hogy nem is olyan jó társaság,az elronthat mindent.
2011. szept. 27. 15:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Gyerekkori barátnőre szavazok.

De úgy érzem a szavaidból, hogy te inkább a padtársra:)

2011. szept. 27. 15:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a régi barátnődet javaslom. Egyrészt gondolom anyukád is ismeri őt így könnyebb lenne neki is, másrészt meg mivel "legjobb barátnők" vagytok szerintem sértés lenne neki hanem őt vinnéd, míg az akit csak egy éve ismersz szerintem nem számít ilyenre.
2011. szept. 27. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Na, és kivel mentél? :)
2011. okt. 6. 14:59
 16/16 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnőmmel! (:
2011. okt. 22. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!