Mit vigyek egy olyan házibuliba, ahol senkit sem ismerek?
Barátnőm ismerőseihez megyünk, névnap meg szülinap ünneplésre.
Mondta a bnőm hogy ne vigyek semmit, de úgy meg nincs pofám menni, hogy bemegyek bulizni meg kajázni...
Vmit csak kéne nem? mégis illem...
én egy üveg hubira gondoltam, azé ne má koccintossa állítsak be...
Mondjuk én nem fogok inni mert kocsival leszünk.
18/F
jégert én is gondoltam de drága...:S, főleg hogy ismeetleneknek viszem...:XD
Nemtom nekem kedvenc italom a hubi, de ha ti mondjátok...
szal vodka??? bár egyáron van a hubival, esetleg vigyek egy 6 os pack sört? bort nem akarok, mert bnőm azt hoz...
Én is a vodkára szavazok, azzal nem igen lehet mellé lőni! Általában a srácoknak sincs problémája vele, a lányok is szeretik, mert szinte minden gyümölcslével lecsúszik, így a vodkának biztosan lesz helye!
Arra pedig gondolj, hogy lehet szereted a hubit, de mennyivel jobb ha nincs az orrod előtt kísértésként... :)
vittem garronét....:D tetszik, tetszik ,nem nem, de 1110 ft volt, és azért nem tesco gazdaságos körte ízű szeszes ital....XD
DE volt ott minden ami szem szájnak ingere, házipálesz literszámra, bor, pezsgő...minden, de azért vittem vmit én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!