Mit vigyek még a hétvégére? Ti miket vinnétek?
Az a helyzet,hogy most lesz ez a hosszú hétvége,és ezt vidéken kell töltsem a nagyszüleimnél...Náluk se internet,se normális tv.
Eddig ezekre gondoltam,amiket vinni akarok:
-netbook
-iPod
-telefon
-hajsimító
-2 farmer
-5 póló
-1 hálóing
-2 cipő
-3 kardigán
-fésű
-hajszárító
-fehérneműk
-sminkcuccok
-kabát
Azt nem tudom,hogyha azt a kis izé elviszem hozzájuk,amivel tudjuk fogni az HBO-t meg az ilyen adókat,akkor náluk az működik?
Ti még miket vinnétek?
14L
Szerintem ha vidékre mész mondjuk a fővárosból, akkor használd ki a lehetőséget, és legyél a szabadban, és ne a tv előtt!Netezéshez beugrasz egy internet kávézóba, ha annyira fontos, de én tuti inkább a nagyszüleimmel tölteném az összes időmet4Mamának segítenék, stb, mert kitudja mikor élhettek még meg közös élményeket!Én még fényképezőt vinnék, és minél több közös képek készítenék velük!
Sajnos a nagyszüleim már nem élnek, de tuti minden percet kihasználnék velük!!!!
macid:D
ha most meg van akk tampon vagy betét
ha akarsz smink cucc
társasjáték(én imádok nagyimmal társasozni)
kb.ezeket vinném,a többit már leírtad:)
13/L
töltő a telefonhoz,netbookhoz...
füldugó (én is városon lakom,szirénára nem ébredek fel,madárcsicsergéstől meg nem tudok aludni)
körömlakkokat vinnék,végre lenne időm valami nagyonszérpe kifesteni
Bakker, ennyire finnyás vagy? Egy kisváros ugyan oylan mint Pest, van ott is ami kell nyugi.
Meg minek neked 14 évesen a nagyszüleidhez smink?
Ha nagyon unod őket akkor szerintem vigyél 1-2 jobb könyvet.
Nem vagyok finnyás,de a smink nálam alap.
Olvasni nem nagyon szeretek,azt sem tudom,hogy mi volt az utolsó könyv,amit olvastam...
A töltőket már be is tettem a táskába,mert azt valahogy mindig sikerül itthon hagynom :D
Igazából ott senki mást nem ismerek,csak a nagyszüleimet meg az unokatesómat (bár Ő egy hatalmas paraszt lány létére),szóval csak magamra tudok számítani,max. felhívom majd az itthoni barátaimat.
Na,most majdnem írtam valami sértőt!Hogy lehetsz ilyen,hogy lemész a nagyszüleidhez,és notebookozol,meg minden,ahelyett,hogy végre kiélveznéd a friss levegőt,meg beszélgetnél végre a rokonokkal?!Én a nagyszüleid helyébe nagyon megsértődnék,hogy semmire sem méltatsz.Ha meg ennyire nem tudsz magaddal mit kezdeni,akkor fűzz láncot,tanulj meg 1-2 falusi praktikát!Vagy legalább azt a néhány napot bírd ki általad unalmasnak tartott elfoglaltságokkal,és csinálj úgy,mint aki élvezi!
13/L
Azért abba csak nem halnak bele,ha néha netezek -.-"
Amúgy meg kell a netbook,mert azon fogom a hétvégén megírni az angol dogámat,azon fogok fészezni,mert a telefonomon utálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!