Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit vigyek még a hétvégére?...

Mit vigyek még a hétvégére? Ti miket vinnétek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy most lesz ez a hosszú hétvége,és ezt vidéken kell töltsem a nagyszüleimnél...Náluk se internet,se normális tv.

Eddig ezekre gondoltam,amiket vinni akarok:

-netbook

-iPod

-telefon

-hajsimító

-2 farmer

-5 póló

-1 hálóing

-2 cipő

-3 kardigán

-fésű

-hajszárító

-fehérneműk

-sminkcuccok

-kabát

Azt nem tudom,hogyha azt a kis izé elviszem hozzájuk,amivel tudjuk fogni az HBO-t meg az ilyen adókat,akkor náluk az működik?

Ti még miket vinnétek?

14L

2011. márc. 10. 13:27
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja,meg még viszek tusfürdőt,sampont,hajbalzsamot,parfümöket,testápolót.
2011. márc. 10. 13:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha vidékre mész mondjuk a fővárosból, akkor használd ki a lehetőséget, és legyél a szabadban, és ne a tv előtt!Netezéshez beugrasz egy internet kávézóba, ha annyira fontos, de én tuti inkább a nagyszüleimmel tölteném az összes időmet4Mamának segítenék, stb, mert kitudja mikor élhettek még meg közös élményeket!Én még fényképezőt vinnék, és minél több közös képek készítenék velük!

Sajnos a nagyszüleim már nem élnek, de tuti minden percet kihasználnék velük!!!!

2011. márc. 10. 13:31
 3/19 A kérdező kommentje:
Elég kisváros,sztem még egy normális hely sincs,ahol lehetne egy kicsit vásárolgatni...
2011. márc. 10. 13:35
 4/19 anonim ***** válasza:
Olvasni szeretsz? Egy könyvet, vagy magazinokat.Ott vannak barátnőid: Sétálhatsz is a környéken, vagy a mamáddal nagyokat beszélgethettek.
2011. márc. 10. 13:49
 5/19 anonim válasza:

macid:D

ha most meg van akk tampon vagy betét

ha akarsz smink cucc

társasjáték(én imádok nagyimmal társasozni)

kb.ezeket vinném,a többit már leírtad:)

13/L

2011. márc. 10. 14:03
 6/19 anonim ***** válasza:

töltő a telefonhoz,netbookhoz...

füldugó (én is városon lakom,szirénára nem ébredek fel,madárcsicsergéstől meg nem tudok aludni)

körömlakkokat vinnék,végre lenne időm valami nagyonszérpe kifesteni

2011. márc. 10. 14:50
 7/19 anonim ***** válasza:

Bakker, ennyire finnyás vagy? Egy kisváros ugyan oylan mint Pest, van ott is ami kell nyugi.

Meg minek neked 14 évesen a nagyszüleidhez smink?

Ha nagyon unod őket akkor szerintem vigyél 1-2 jobb könyvet.

2011. márc. 10. 15:02
 8/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok finnyás,de a smink nálam alap.

Olvasni nem nagyon szeretek,azt sem tudom,hogy mi volt az utolsó könyv,amit olvastam...

A töltőket már be is tettem a táskába,mert azt valahogy mindig sikerül itthon hagynom :D

Igazából ott senki mást nem ismerek,csak a nagyszüleimet meg az unokatesómat (bár Ő egy hatalmas paraszt lány létére),szóval csak magamra tudok számítani,max. felhívom majd az itthoni barátaimat.

2011. márc. 10. 15:29
 9/19 anonim válasza:
100%

Na,most majdnem írtam valami sértőt!Hogy lehetsz ilyen,hogy lemész a nagyszüleidhez,és notebookozol,meg minden,ahelyett,hogy végre kiélveznéd a friss levegőt,meg beszélgetnél végre a rokonokkal?!Én a nagyszüleid helyébe nagyon megsértődnék,hogy semmire sem méltatsz.Ha meg ennyire nem tudsz magaddal mit kezdeni,akkor fűzz láncot,tanulj meg 1-2 falusi praktikát!Vagy legalább azt a néhány napot bírd ki általad unalmasnak tartott elfoglaltságokkal,és csinálj úgy,mint aki élvezi!

13/L

2011. márc. 12. 13:53
 10/19 A kérdező kommentje:

Azért abba csak nem halnak bele,ha néha netezek -.-"

Amúgy meg kell a netbook,mert azon fogom a hétvégén megírni az angol dogámat,azon fogok fészezni,mert a telefonomon utálok.

2011. márc. 12. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!