Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ötletek a hétvégére?

Ötletek a hétvégére?

Figyelt kérdés

Szeretnék valamit csinálni. Akár kreatívkodni, vagy valami érdekeset csinálni. Már vannak is ötleteim, de nem biztos, hogy bejönnek. Például, hogy elmehetnék képeket csinálni mindenféléről, de az a baj, hogy valószínűleg esni fog az eső, akkor pedig ez a program kilőve.

Gondolkodtam rajta, hogy kéne valamit készítenem otthon(képkeret, gyertya, meg ilyen saját kezű dolgok), de kifogytam az ötletekből...

Ha nektek bármi más eszetekbe jut, segítsetek nekem! :)

És itt nem csak barkácsolásra gondolok, hanem bármire, ami érdekes lehet. :))

2010. szept. 10. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben sütnék egy finom sütit, ilyen randa időben pont az kell az ember lelkének!:) Dvdz vagy tornázz vagy csak pakold át a szekrényedet, esetleg társasozzatok a családdal/haverokkal. De ilyen időben jó lehet még egy múzeum, kiállítás, barátságos kiskocsma, mozi, termálfürdő. Vagy csak egy klassz könyvvel elmerülni egy kádnyi habos fürdővízben!:)
2010. szept. 10. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi, azt hiszem megvalósítok majd pár dolgot! :))

még tippek?

2010. szept. 10. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Hú, én is sütni fogok holnap.. aztán délután nem tudom mit csinálok, mert megfáztam.

Nézz filmet, netezz, ilyesmik:)

15/L

2010. szept. 10. 18:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amúgy én is meg vagyok fázva! :D
2010. szept. 11. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!