Holnap megyek külföldre 1 évre. Itt bőgök, mint egy hülye, nem akarok menni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Dolgozni megyek, sajnos muszáj, mert itthon semmim sincs. De nagyon rossz lesz. :(2011. szept. 26. 21:29
11/16 anonim válasza:
Örülj neki, hogy neked van rá lehetőséged, amiről mások csak álmodoznak, elhagyni ezt az országot!
12/16 A kérdező kommentje:
Igen, de én amúgy is magányos típus vagyok :(
2011. szept. 26. 22:27
13/16 anonim válasza:
hova mesz es mit fogsz csinalni?
14/16 anonim válasza:
Irigyellek. Én is mennék akárhova, még akkor is, ha nem érnék rá mindennap azokra a tevékenységekre, amiket egy év alatt úgy megszoktam. Én csak elindulni félek.
15/16 anonim válasza:
Én is örülnék a helyedben... Tudod már milyen régóta le akarok innen koccolni ? Évek óta szenvedek ebben a búvalbaszott, fúrkálódó-szúrkálódó kipcsák bratyi-mutyi mocsárban... Csak eddig nem volt lehetőségem, pénzem rá... De majd most lesz lassacskán, el is fogok húzni a vérbe... Azért ennél el lehet képzelni kellemesebb, kedvesebb helyet is a világon, ahol nem úgy érzed, mintha a Mad Max legújabb epizódjába csöppentél volna... Igaz, mondjuk Szomáliánál még ez is jobb valamivel...
16/16 anonim válasza:
Na, végülis milyen lett az új élet? 14-es válaszoló vagyok, szintén külföldről. (Már)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!