Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak még különleges emberek?

Vannak még különleges emberek?

Figyelt kérdés
Eléggé egyedül érzem magam. Sportolok, írok, olvasok, zenélek és rajzolok. Nem igazán találok hozzám hasonló embereket. A legtöbb ember ebben az országban elég unalmas. Nem csinálnak semmit, csak tvt néznek, állandóan a gép előtt ülnek, vagy buliznak. Bocs, de ti tudjátok, hogy unalmasak vagytok, és tucatemberek? Tisztelet a kivételnek. És hol ismerkedhetek érdekes emberekkel? Vagy magyarok mind unalmas és rosszindulatú emberek ?
2011. szept. 24. 21:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És azt is leírhatnád, hogy akkor szerinted milyen egy különleges ember. Ja, persze, jó, hogy azt nem mondjátok, hogy egy 5 hangszeren játszó zenész, aki költő is annyira különleges, mint Géza, aki bemegy a melóhelyre, utána hazamegy és sörözés közben bámulja a tv-t.
2011. szept. 26. 12:25
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
Én is ilyen embereket keresek :| Ha gondolod, írj privátot! :)
2011. szept. 26. 21:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyébként az hogy mi az érdekes, meg mi amit érdekesnek tartasz, az nem feltétlenül vág egybe. Valamilyen szinten minden érdekes, csak lehet hogy te nem találod annak.
2011. szept. 26. 23:18
 14/17 A kérdező kommentje:

"mus musculus válasza:

Most te tényleg emiatt a 4 hobbi miatt érzed magad kivételes egyéniségnek? Bakker, min. 10 olyan embert ismerek, akik szintén ezeket a tevékenységeket űzik. Nem ez határoz meg egy embert, pláne nem a különlegességét. Nagyon el vagy tévedve."

Minimum 10 olyat, aki ezeket csinálja? Szeretsz túlozni, ugye ?:)

2011. szept. 28. 06:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez a világ nem érdemel meg téged.Zárd le.
2012. febr. 13. 10:32
 16/17 anonim válasza:

Itt vagyok én

láttam az előző életemet

2014. aug. 7. 23:33
 17/17 anonim válasza:
2018. ápr. 2. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!