Nem tudok délután tanulni, csak kora reggel, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Képtelen vagyok délután koncentrálni, akármilyen erősen próbálok, akárhová megyek, már a padlásra is felmentem, de a gerendákkal kezdtem el foglalkozni... :DD
Ott tartok, hogy hajnali 4-kor kelek, hogy tudjak tanulni, de még így is nagyon kevés az idő, pillanatok alatt elrepül és már mennem kell, ezért nem jut mindenre idő. Mit csináljak, feküdjek le délután 5-kor és éjféltől tanulás reggelig? :D Fontos lenne, mert szeretnék főiskolára menni.
2011. szept. 18. 17:31
11/12 A kérdező kommentje:
EZ HIHETETLEN MÁR! Délután 3 óta szenvedek és nem tudok koncentrálni, mindig újra próbálok és elbukom és alig írtam még valamit... Annyira idegesítő, mintha fizikailag taszítana... Úgy tűnik, hogy ezek szerint akkor hül*e vagyok, nincs mit tenni... Még egy csomó szabályt kellene megtanulnom, de NEM TUDOM, KÉPTELEN VAGYOK RÁ, csak reggel félálomban.. Nekem céljaim lennének és azon bukok el, hogy nem tudok magolni? ... ÁH
2011. szept. 25. 18:51
12/12 bánomisén válasza:
Ne vergődj. Egyetemen, vizsgaidőszakban én is hajnalban tanultam. Friss fejjel, csöndben, nyugiban, hajnali 3-tól, 4-től, ahogy jött. Nincs ebben semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!