Miért van az, hogy az emberek általában, mikor bejönnek a jóidők, képesek még délután is a reggel felvett kabátjukban hazajönni a munkából, miközben folyik róluk a víz és megsülnek a hőségben?
Én a minap térdnadrágot vettem fel, és egy laza strandpapucsot húztam, erre vagy 10 - en megkérdeztek az ismerősök közül, hogy ennyire meleged van?
Holott ők maguk legyezték magukat a "hőségben"...nagykabátban...és majd megpunnyadtak.
A félreértések elkerülése végett: nem lázadó korszakomat élő kamasz vagyok, de tényleg érdekelnek a vélemények, mert most már nem elsőízben tapasztalom ezen "prüdériát", vagy nem is tudom, minek nevezzem.
:S
Ja, és köze nincs a megfázáshoz az imént említett szitunak, hogy azért nem "vetkőznek neki".
A helyszűke dolgot én is megértem, de azért sokaknak nem ez a problémájuk, hanem az, hogy "nincs még nyár, hogy lazázzak." és ha én fel merek venni egy papucsot, az már gáz.
Ha szandit vennék, nem lenne gáz, holott soxor egy pánt különbözteti meg a kettőt egymástól...
:-)
Nem adok én más véleményére, nem erről van szó, egyszerűen csak feszélyez...
nekem pl. olyan a szervezetem, hogy se a hideggel, se a meleggel nincs semmi bajom (16 fokos lakásban simán ülök egy szál boxeralsóban és semmi bajom), de hirtelen változást azt nem bírom. (pl. nyáron ha bemegyek a szabadból egy 20 fokos szobába, akkor fél óráig taknyom-nyálam egybefolyik)
ilyen átmeneti időben én kénytelen vagyok (már-már a télinél is jobban) beöltözni, mert ha nem tenném, akkor minden napsütés/árnyék átmenet és minden lenge szellő után egyből takonyba borulna a fejem.
és egyébként igen, nincs hova tenni.
Köszi a válaszokat.
Én speciel úgy oldom meg, ha hajnalban megyek vhova, délután jövök, hogy egy vastagabb pulcsit veszek fel és délután - a kánukilában - inkább a derekamra kötöm, vagy bele a hátizsákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!