Csak én unom ezt a sok Való Világot?
"senki nem nézi, de mindenki tudja, hogy mi történt ott"
Nos ezzel én nem értek egyet. Én nem néztem, és abszolút nem tudtam, hogy mi folyt ott. A Barátok Közt szünetében amit benyomtak, néha abból láttam valamit, de elszoktam kapcsolni. Ugye ezt így rá erőltetik az emberre.
Engem sosem érdekelt, s most sem fogom nézni. Szörnyű, hogy ilyen igénytelen műsorokat adnak, de az még szörnyűbb, hogy az embereknek erre van igényük...
Egyetlen egy részt nem néztem meg az előzőből, ebből sem tervezem. Bulvárt nagyon ritkán olvasok, komoly híreket szoktam. Tv-t alig nézek. Ennek ellnére pontosan tisztában voltam vele, ki a tököm az az Alekosz, holott nagyon nem érdekelt... egyszerűen ez villogott felém mindenhonnan, bárhová mentem... népbutítás...
És a legszomorúbb, hogy ha az egyébként egyszerű, vidéki emberek, akik értelmesek is, de gondolkodásukban, létükben mégis megmaradtak egyszerűnek: egyfolytában arról beszélnek, hogy ki mit tett a villában. És kiröhögik őket, meg föléjük helyezik magukat, de képesek felvenni dvd-re, vagy neten megnézni, ha épp nem láthatják valamiért az egyik részt. Na miattuk van ez... Meg a sok fiatal miatt, aki még pénzeli is őket.
Lesz ez az összeesküvős ökörség is, alig várom... inkább néznék játék határok nélkült, vagy bármilyen kvízműsort, akár még tehetségkutatót is, mint ezeket. Eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha ezekre a nagyon beharangozott nagydobásokra egyetlen egy jelentkező sem lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!