Szerinted azok mind buták, akik a Való világot, és Barátok köztöt nézik?
Azért eléggé. Igényszint= a nullával kb., ha valaki azért nézi mert tetszik neki.
De nyugii, kellenek buta emberek is a világba, biztos bután szeretnek téged is, így lesz színes a társadalom.:D
köcsiflex válasza:
17:51 ha meg már odaáig terjedne az agyacskájuk, hogy jó könyvet vegyenek a kezükbe, nem kéne nekik az a sok igénytelen agybutitó retek.
Veled ellentétben legalább tudok magyarul írni, pedig - a szavaiddal élve - nézem ezeket az agybutító retkeket. Igaz, van mellette egy kb. kétezer kötetes könyvtáram, aminek a nagy részét olvastam is.
43/F
Sejtettem, hogy majd sokan leszólnak a kommentem miatt.
DE:
qkker
Leírás alapján elég olvasottnak tűnsz. És gondolomm, abban te is egyet értesz, hogy egy jó könyvnek adnia kell valamit, akár egy jó filnek is, akkor már sorozatnak is... A Barátok köztben a gyenge szinészi játékon kívül semmit nem adnak. Oké, a VVben többet adnak; egy kis fejfájást, és legalább elgondolkodtat, hogy hogy a fenébe is lehet ilyen hülye ez a magyar társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!