Miért ilyenek a fiúk? Ugye változnak még?
mekkora tajparasztok ezek, még köszönni sem tanították meg őket, bezzeg az én időmben
75/Gyuri bácsi
Én is számítógépen játszom és 25 leszek.
Ez olcsóbb, kevesebb erőfeszítés kell hozzá hogy megkapd.
Akkor foglalkozom vele amikor én akarok és nem igényel folyamatos pátyolgatást. Teljesen kielégít.
A nők meg : sok hűhó semmiért.
Szerintem eléggé bunkó dolog hogy nem köszönnek!
Ha normálisak akkor elmondhatod nekik osztály előtt reggel pl hogy illik ám köszönni! Mondd hogy te is az osztálytársuk vagy és a többiek is, és nem értitek miért kell így viselkedniük! Ezt így mondd meg egy szünetben amikor mindenki ott van. Persze előbb tájékozódj, hogy tényleg nem beszélnek-e egyes lányokkal!
Ha normálisak és így rájuk szólsz akkor megkövetnek téged és bocsánatot is kérnek.
tegnap 23:05
Tévedsz! Ebben a korban ugyanis már mindent megdugnának amin luk van!!!
a fiúknak nagyobb az önbizalma mint a megfelelési kényszere, ezért szólogatnak be, nem köszönnek, magyarul tesznek az elvárásokra
és a lányoknak pont ez szokott tetszeni
ja és nem sokat fognak változni, legfeljebb megtanulnak színészkedni ha valakit meg akarnak dugni
jó panaszkodást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!