Gondoltál már arra, hogy "felégetsz mindent a hátad mögött" és külföldön kezdesz egy teljesen új életet?
Igen...
Azt nem tudom, hogy fogom megvalósítani. Gondolkodás nélkül kimennék ha lenne induló tőkém, jogsim és tapasztalatom meg nincsen gyerekekkel, hogy au pair legyek.
Igen. Talán meg is teszem.
Itthon már megcsináltam, leléptem az ország másik felébbe, a régi ismerősök közül senkivel nem tartom a kapcsolatot. Jól jött ki a dolog, felépítettem egy teljesen új személyiséget magamnak, ami jobban tetszik. De még nem tökéletes.
A kérdés már csak az, hogy valóban a könnyebb utat kell-e választanom (hiszen új emberek között tiszta lappal indulok), vagy inkább meg kellene próbálnom szembenézni a problémákkal, nem pedig elmenekülni előlük?
Azért ehhez nagy bátorság kell,nem?Egy idegen országban,egyedül(jobb esetben párok),mindent az alapokról kezdeni....
Csak úgy elfilóztam ezen,mert itt Magyarországon semmilyen jövő képet nem látok sajnos magam elött,hogy egyről a kettőre lehetne jutni,hogy lenne miért hajtani:(
"A kérdés már csak az, hogy valóban a könnyebb utat kell-e választanom (hiszen új emberek között tiszta lappal indulok), vagy inkább meg kellene próbálnom szembenézni a problémákkal, nem pedig elmenekülni előlük?"
No igen...,ez megfordult az én kobakomban is;)Attól hogy idegen országban kezdek új életet vajon a személyiségem a problémáim is "elkísérnek"?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:09
Igen igazad van...
Külföldön az ember soha nem érezhetné igazán otthon magát,egész életében csak egy bevándorló lenne.Ebben abszolút osztom a véleményed!
És az orvos válaszolót is megértem mert sok embernek nincs jövőképe...,és valamiből kéne családot alapitani is nem alamizsnából!!Én azt tudnám elképzelni,hogy kint élek mondjuk pár évet és össze tudok spórolni annyit,hogy utána hazatérve tudok itthon már boldogulni,család alapítás stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!