Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért untatnak a bulik?

Miért untatnak a bulik?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, vagyis elvileg erről kellene szólnia most az életemnek, a bulizásról, a partykról meg a tombolásról.

De engem ezek baromira untatnak. Fogalmam sincs miért, egyáltalán nem érzem jól magam egyik buliba sem, nekem ez egy kín, hogy oda elmenjek, vagyis nagy erőfeszítéseket kell tennem, hogy elmenjek oda. Ha nem lenne alkohol, akkor csak egy helyben ülnék, és nagyjából ennyi lenne.

Erre jöhetne a válasz, hogy akkor ne járjak, ami abszolút jogos egy észrevétel.

Egyetemre járok, szóval ez a korszak eléggé erről szól. Nem teheti meg azt az ember, hogy "begubózik" és nem jár el sehova, mert akkor soha az életben nem tesz normális kapcsolatokra szert, ami az egyik legfontosabb.

Igazából eléggé zavar, meg lehangol, hogy nem tudom jól érezni magam, kvázi nem tudok átlag ember módjára élni.

Sok embernek hatalmas nagy szórakozás és örömforrás ez, ami elvben jó, de nekem meg inkább szenvedés.

Nem vagyok már annyira fiatal, 20 éves (f), igazából 18 éves korom óta jártam el, mert tényleg gáz volt már a semmittevés, gondoltam majd belejövök, de egyáltalán nem ez történt.

Mit kellene tennem?

2011. szept. 11. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Keress olyan társaságot, ami változatosabb szórakozást kínál. Egy buli is csak akkor jó, ha meg tudjátok tölteni tartalommal.
2011. szept. 11. 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
látod erre való az alkohol
2011. szept. 11. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy kivel és mit csinálsz. Buli lehet egy otthoni Activityzés, egy kocsmai beszélgetés, vagy egy egész éjszakás, végigtáncolt Disco is. Bulizni lehet a munkatársakkal, családdal, haverokkal, csoporttársakkal... Valamelyik csak tetszik. A buli nálam azt jelenti, hogy jól érzed magad, kikapcsolódsz valahogy. Nem muszáj, hogy haszna legyen. Kaocsolatot építeni máshol, máshogyan is lehet.
2011. szept. 11. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
45%
hát igazábol engem se kot annyira le a bulizás de tegnap nagyonjovolt 16 éves létemre 18 éves csajal smároltam :D szal néha azért joo
2011. szept. 11. 15:54
 5/7 A kérdező kommentje:

A nagy bulikra gondolok, szórakozóhelyek, meg az egyetemi bulikra, amit nem szeretek, mert nem tudok felszabadultan szórakozni soha. AZ alkohollal csak egy picit jobb, sajnos nem old meg semmit.

Szeretnék én is teljesen átlagos hangulatban bulizni, de nem megy, és fogalmam sincs, hogyan mehetne.

2011. szept. 11. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ajjj.... Ha nem megy, ne erőltesd! Ez miért olyan fontos neked? Annyi más jó program van, amit lehet csinálni a többiekkel. Ez csak egy tévhit, hogy egy egyetemistának mindig bulizni kell, de legalább havonta párszor, különben "nem is él igazán". Ez főleg azoknak fontos, akik kiszabadulnak az otthoni szigorból, és most akarnak mindent bepótolni. Aki ezelőtt is jól elvolt, azt nem nagyon érdeklik ezek a dolgok.

Nem azt mondom, hogy egy nagy buli az ördög műve, de vannak olyanok, akik ezt nem igénylik.

2011. szept. 11. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem az a buli, ha a barátaimmal vagyok, nem, pedig milió másik emberrel összezsúfolva, ahol igénytelen a zene, és üvöltve kell dumálni egymással, mert annyira nagy a zaj, és ahol bármilyen vadidegen zaklathat.

Én a házibulikat szeretem. Összejövünk barátok, normális hangerőn zenét hallgatunk, játszunk, ilyesmik.

Sokan csak presztízsből mondják, hogy imádnak bulizni és partykra járni, hogy ne nézzenek rájuk furán.

2011. szept. 12. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!