Miért kell az emlékvideók alá azt írni, hogy 'szép lány volt'?
Bocsánat, ha nem jó a kategória, nem tudtam, hova tegyem, ezt sokan olvassák, így ide írtam.
Szóval néztem pár emlékvideót, és azt vettem észre, mind alá odaírják, hogy 'milyen szép lány volt'. Távol álljon tőlem, hogy alázzam az elhunytakat, de a nagy részük átlagos, illetve csúnyácska volt. Attól, hogy meghalt még nem szépül meg. Miért nem lehet azt írni, hogy kedves volt, vicces, aranyos stb. Hiszen azok igazak is lehetnek. Bocsánat ha a kérdéssel valakinek megbántom az érzékeny lelkivilágát, engem tényleg csak a kíváncsiság vezérel.
Ha nem ismerte az ember, akkor miért kell írogatni oda? Vagy akkor írja, hogy milyen kár érte, mert még fiatal volt.
Emlékszem, hogy egyszer valami vonatbalesetben meghalt egy fiatal lány. A tv-ben folyamatosan azt mondogatták, hogy meghalt, pedig milyen szép volt, még barátja is volt. Az ilyenektől mindig olyan érzésem van, mintha azt mondanák "ha egy nem olyan szép ember hal meg, azért nem kár". Ne azért sajnáljuk már valaki halálát, mert hogy jajj de szép volt.
Az persze más, ha valaki olyan írta, aki ismeri, bár nem tudom elképzelni, hogy ha valakim meghalna és valamit kellene mondanom róla, akkor azt mondanám, hogy szép.
Az ilyenektől mindig olyan érzésem van, mintha azt mondanák "ha egy nem olyan szép ember hal meg, azért nem kár"
Igen, pontosan leírtad, amit érzek! Mintha egy csúnya emberért nem lenne akkora kár. Mikor a West Balkános lányok meghaltak, akkor is folyton ezt kellett hallgatni, hogy milyen szépek. Mi köze a szépségnek a halálhoz?
mert hallottakrol semmi rosszat. Embereket, foleg hallottakat nem a kinezesukrol itelunk.
Sok modellre mondjak hogy szep, aztan ijeszto, egy alien.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!