Feljelentett a barátnőm. Mire kell számítanom?
Joghallgató férjemet megkérdeztem. Mondta, hogy létezik olyan, hogy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés, amibe beleférhet bármilyen jelző, a hangsúly a nyilvánosságon van.
Viszont a bíróságról rendszeresen elhajtják, legalábbis megpróbálják lebeszélni a vádemelésről a vádlót, ha látják, hogy csak vihar van egy pohár vízben.
Szóval jogalapja van, de a gyakorlatban általában nem történik semmi.
Ha esetleg leírod kicsit részletesebben, hogy miket mondtál neki, többet tudnék segíteni.
Ez volt a bosszú!
Szerintem nem lesz belőle semmi.
Ilyen alapon én már a fél ismeretségi körömet feljelenthettem volna, mert néha szóváltás alakult ki.
Szerintem jó nagy baromság egy szóbeli vitát így rendezni.
Életemben egyszer tettem feljelentést, de akkor is ismeretlen tettes ellen, aki volt kedves kipakolni a lakásomat.
Engem meg egy autós jelentett fel, mert véletlenül rányitottam a kocsijára az ajtómat és megkarcolta. (utólag bánta, mert fele-fele arányban írásbeli elmarasztalást kaptunk, mivel nem tudták megállapítani, hogy ki volt a hibás)
Remélem ennyi marad az össz kapcsolatom a rendőrséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!