Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen esetben mi történik?...

Ilyen esetben mi történik? Mire kell számítanom?

Figyelt kérdés

Pályakezdő munkanélküli vagyok. Regisztráltam a munkaügyi központban, eddig egy csoportos foglalkozáson kellett részt vennem. Itt megjelentem, de az álláskeresők kiskönyvében nem pecsételtek le semmit(tényleg ott voltam). Csak jelenléti íven aláírtam a nevemet. Mielőtt valaki mondaná, miért nem mentem azonnal pecsételtetni, elmondom, nem mondta senki, hogy a foglalkozás után kellett volna ezt intéznem. Kaptam levelet, szerintük nem jelentem meg és 8 napon belül újra jelentkeznem kell. Holnap itt nincs ügyfélfogadás, így csak szerdán tudok elmenni. Viszont olvastam az oldalon, hogyha megjelenek, akkor is kitörölhetnek az adatbázisból. Nekem fontos, hogy regisztrálva maradjak a munkaügyiben, ugyanis nem tudom miből finanszírozni a tb-t, így azt legalább az önkormányzat fizeti, míg nem sikerül munkát találnom. Természetesen amint sikerül elhelyezkednem, már nem lesz szükségem a munkaügyi központra.

Köszönöm a válaszokat! Ha lehet, leh*lyézéseket nem kérek, mint már említettem, nem tudtam mi a menete az ilyen procedúrának.

2011. okt. 3. 16:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!