Vannak még ezen az oldalon igazán magányosak?
Én is tejesen egyedül vagyok. Igazán barátaim általános suliban,voltak, most végzős gimis vagyok. Az osztályba alig szól hozzám 2-3 emmber, s minden órán egyedül ülök. Lehet az én hibám mert nem vagyok nagyszájú hanem csendes,visszahúzódó,érzékeny tipus vagyok.
18/l
"első"
érdekes barátság ahol ennyi dolog után nem képes kiállni érted az illető
viszont jól példázza az emberek birkajellemét
18:22
a bunkóüzemmód nagyon rossz védekezési módszer, így sosem fogsz közel engedni senkit magadhoz és csak tovább erősíted a bunkó emberek képét. ezért sajnálom sokszor a bunkó embereket, mert tudom hogy belül mennyire elkeseredett egyszerű emberek.
21:35
ez már más kérdés. az emberek a feltűnő dolgokra figyelnek fel, ezért nem barátkoznak veled
de ugye a hiba az egész gondolkodásban 8és nem feltétlenül a tiedben vagy csak abban, hanem a legtöbb emberében) hogy az iskolából KELL ismerkedni, vagy csak onnan.
kit érdekel 20 ember? nem ők az élet, hanem akikkel van közös érdeklődési pontod. elmész sakktáborba vagy focis haverok, painballosok, bármi, csak ne ragadjatok le az iskolában. itt a net is, ahol lehetne ismerkedni, de mindenki fél attól hogy a másik oldalon úgyis csak egy sorozatgyilkos kéjenc ül, meg úgyse leszünk barátok, meg tulajdonképpen az is elég ha csak pötyögünk egymásnak évekig, és ki nem mennénk sétálni a parkba.
nem mindegy hogy ki miért lesz magányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!