Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan vehetném rá az osztályt...

Hogyan vehetném rá az osztálytársaimat, hogy keringőzzünk a szalagavatón?

Figyelt kérdés
Ma nyavalyogtam Nekik egész délelőtt, hogy keringőzni akarok, mire több helyütt heves nemtetszést kaptam. Pedig olyan gyönyörű lehet... fiúk frakkban, lányok szép keringőruhában, varázslatos frizurával. 7 lány, 13 fiú.
2011. szept. 6. 15:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Miért is teljesüljön a te akaratod? Te egyedül akarod ezt. És hogy osztod meg a párokat? Meg ez a keringőzés már borzasztóan unalmas.
2011. szept. 6. 15:42
 12/21 A kérdező kommentje:
A keringőzés egyáltalán nem unalmas, egészen a 12-13. századig vezethető vissza és a mai napig mindenki ismeri a lépéseit. Egy nagyon szép nyitánya a "felnőtté válásnak".
2011. szept. 6. 15:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Azzal kell kezdened, hogy megszavazzátok, hányan akarják és hányan nem. Ha szerencséd van, akkor a többség akarja, de nem erőltetheted rá senkire.
2011. szept. 6. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a 2 csoportra osztás nem jó ötlet, mert ennek az osztályról kéne szólnia. Együtt.
2011. szept. 6. 15:48
 15/21 anonim válasza:
Tényleg szép a keringőzés, de ha a többieknek nem tetszik, akkor szerintem nem tehetsz semmit. Nálunk az osztály 3/4-e táncolt, a többiek nem akartak, mi charleston-t táncoltunk, mert az jött be a többségnek. Én örülök, hogy így lett, bejött a rojtos ruha, meg volt pár lány aki tollakat is rakott a hajába. A fiúk is jól néztek ki hózentróglival:D
2011. szept. 6. 15:49
 16/21 A kérdező kommentje:
Annyira nem jó ez az egész... mind a palotás, mind a keringő olyan szép lehet... bezzeg mikor B. mondta h le tudja foglalni a bál után szórakozóhelynek a Rockyt, csak úgy ugrottak.
2011. szept. 6. 15:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Na látod. Csak te vagy ilyen régimódi. Ha ennyire akarsz keringőzni akkor irány egy táncklub.
2011. szept. 6. 15:53
 18/21 A kérdező kommentje:
Oké, akkor rajtam kívül több ezer régimódi diák van - youtube-on is hány felvételt láttam amikor lányok és fiúk szép ruhában táncoltak? És igenis modernebbé lehet tenni a keringőt csak egy kis fantázia kell hozzá.
2011. szept. 6. 15:55
 19/21 anonim ***** válasza:

Én semmiért nem táncolnék keringőt meg ilyesmit, régen volt 1 évig kötelező népi tánc mindenki utálta osztályból...nem is csodálom ..szar..:D

Mondjuk nálunk most 1 lány van 2 év múlva se hiszem hogy több lenne, tehát szerencsére alap kilőve az ilyesmi :D

2011. szept. 6. 18:12
 20/21 A kérdező kommentje:
a palotást is gyönyörűen meg lehet tanulni, nemrég találtam egy vidit amiben a 13. - ok tök szépen eltáncolták...
2011. szept. 6. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!