Ki vagyok én? /fogalmazás / segítséééégg!
A szomszéd néniről...
Én biztos, h kicsit megkerülve írnám meg, vagy másik szemével írnám le, E/3-ban, vagy egy történetet kanyarítanék hozzá, mintha mesélném az unokámnak, vagy ami eszembe jutott, pl lehetne egy amolyan jegyzőkönyv szerűséget írni, leltárba venném, h én vagyok, a testem és a lelkem, a kettőt külön kezelve írnám meg.
Itt pont az a lényeg, hogy magadtól mit tudsz magadról írni. Ebből ugyanis sok minden kiderül.
Én egyszer írtam ilyesmit, abban olyanok voltak, h "két fülem van, meg kb. 100000000 szál hajam, melynek átlaghossza 57 cm" stb.
Persze ebből le lehetett szűrni, hogy nem vettem komolyan a dolgot és fogalmam sincs, ki vagyok.
Ilyen feladatot jobb lenne saját kútfőből megoldanod.
Írjad a szokásos maszlagot, azt könnyű:
Hát én vagyok Gipsz Jakab, szeretnék nagy sztar lenni, meg indulni az X Faktorban, mert ezt várják tőlem. Nem szeretnék gyereket mer az fúj, ja és szeretem a barinőmet Jucit.
Írd ezt :
A nevem Alan Reapley hadnagy, a Nostromo utolsó túlélője .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!