Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fogalmazás ötletek? Légyszi!

Fogalmazás ötletek? Légyszi!

Figyelt kérdés
Fogalmazást kell irnom a divatról. Semmi ötletem nincs, hogy hogyan kezdjem el. Segitsetek légyszives!
2010. szept. 25. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:

I. Divat története.

II. Változások a régebbi időkhöz viszonyítva.

III. A jelen idők divatja.

Ilyesmire gondolsz?

2010. szept. 25. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:
hát olyanokra hogy mért fontos hogy mindig a megfelelő öltözéket viseljük illetve hogy miért jó/rossz követni a divatot..:)
2010. szept. 25. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Írj egy esszét arról, hogy milyen negatív hatással volt a történelem során az emberiségre a "divat" szóval fényezett jelenség, ami valójában nem más, mint egymás értelmetlen majmolása. Szerintem a felettes szerv értékelni fogja.
2010. szept. 25. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Javaslom, a megfelelő öltözéket véletlenül se keverd össze a divattal!

A divat egy iparág, ami arról ad hiteles információt, hogy pihent agyú "divatdiktátorok" milyen leleményes eszközökkel, milyen széles körben tudják kirángatni a jobb módúak zsebeiből a pénzt.

Köznapi felfogású, anyagi helyzetű ember, - legjobb esetben is - csak álmodozik a pihent agyú hülyeségek láttán, ha véletlenül megadatik Neki, hogy belelapozzon egy "divat magazinba"...

Tele vannak értelmes dolgokkal:

Rövidujjú garbó,... Terepszínű tanga,... "Kalap", - amihez három labdarúgópálya alapterületű szövet kerül felhasználásra,... Nadrág, - ami azért van platina-árban, mert rá van vasalva egy embléma,... És hasonlók.

Én úgy vagyok a divattal, hogy teszek rá, - mert áligényesség, - abban járok, amire pénzem van, abban, amiben jól érzem magam, és mégsem érzem magam "csövesnek".

Aki pénzt költ arra, hogy "divatos" legyen, tegye csak, - nyilván megteheti, - de alapvetően nem lesz több a szememben ezáltal, mint egy másik ember, - aki nem követi a divatot. A divatot követő ember fizet azért, hogy hülyének nézhessék.

2010. szept. 26. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!