Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csinálnak úgy a mai...

Miért csinálnak úgy a mai "felnőtt"emberek, mintha ők soha nem lettek volna fiatalok, kamaszok?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy mindig piszkálják a tiniket,de már a huszonéveseket is.Részben,tudom irígység,hisz megöregedtek de ennek némi élettapasztalattal kellett volna társulnia,azaz bölcsebbek is lehetnének.Ehelyett sok általuk lenézett tini,értelmesebb választ ad mint ők...
2011. szept. 5. 09:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

A miniszoknyát nem volt szabad felhúzni a gimibe, és az is, amit a discóba viseltünk, egyszerűen mini volt, nem olyan, hogy kivolt a fenekünk, mint amilyen nadrágokat és szoknyákat látok némelyik kisnagylányon mostanság.

A lányok nem itták magukat részegre. Mai napig sem értem, miért kell ahhoz bealkoholizálni, hogy az ember gyereke jól érezze magát.

Drogot soha nem próbáltam.

A tanáraimra soha kezet nem emeltem, vissza sem szóltam, akkor sem, ha tudtam, hogy nincs igazuk. Egyrészt mert ugyebár idősebbek voltak nálam, másrészt apám minimum agyoncsapott volna érte.

Mindezzel együtt képzeld nagyon klasz tizes-huszas éveim voltak, magabiztos voltam, jókedvű és nagyon bulizós. Mindezt elmondhatom a generációm többi tagjáról is. Nem az az élet élvezése, ha tizenévesen minden hétvégén hóttrészeg vagy, s az megy át rajtad, aki csak akar.

2011. szept. 6. 13:10
 12/17 A kérdező kommentje:
rendben,ez avgy te,te is kivétel s mondhatni a normális gyerekek közé tartoztál,de ugyanúgy voltak "rossz"tinik is a te idődben...hiába tagadod.Nekem is vannak szüleim,nagyszüleim,barátaim,s én is élek s mindenkinek van/volt szeme.Szóval nem fogsz meggyőzni arról,hogy akkoriban abszolúte semmi rossz dolgot nem csináltak a tinik.Lehet,hogy te nem,de helyetted vagy 500 tucat igen.
2011. szept. 6. 13:23
 13/17 anonim ***** válasza:
97%

Generációs különbségek. Ez mindig így volt és így is marad. "Bezzeg az én időmben" c. sláger...

Csak régen azért jobban tisztelték a náluk idősebbeket a fiatalok. Sok kultúrában ez ma is így működik.

De, mivel felgyorsult a világ, a szülők is egyre többet melóznak, kevesebb idő jut a gyereknevelésre és egymásra, sajnos.

2011. szept. 15. 14:33
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Kedves kérdező! Majd egy 20év múlva nézz magadba és tedd fel a kérdést magadnak hogy "Miért ilyenek ezek a mai fiatalok?" akkor majd rájössz papesz! Húsz éve ugyanígy gondoltam mint most Te. Mit b@szogatnak az idősebbek? Kinek ugatnak?? Mi is ittunk,csavarogtunk nem volt hiba! De mostanában már "icipici" túlzásokat látok. Csajok udvarolnak f@sziknak,12 évesen sz*pnak,b@sznak,füveznek a suliba...stb

Vagy szerinted ez jó?? És Ők 10év múlva mit fognak csinálni? Mi lesz érdekes? K-rni már kú*tak,szívni már szívtak.....mi izgit csináljunk?Gyerünk gyilkoljunk meg valakit! Az mekkora poén! Kb ez lesz.

2011. szept. 15. 16:37
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Pontosan azért, amit az utolsó írt. Mindig is volt lázadás a fiatalok részéről, de olyan durva szintekre, mint amire most eljutottak, nem került még a dolog. Ez már több, mint őrület, ami ma folyik. A szemem láttára k/rvult el több lányismerősöm, mindenki kipróbál minden szart, mindenki piál, mindenki ugyanazokat a hülye, értelmetlen idézeteket nyomatja a facebook-on, mindenki sekélyes, idegbeteg idióta.
2011. szept. 15. 16:42
 16/17 A kérdező kommentje:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:37

Ha már ennyire pesszimista és vészjóló "felelősségteljes" felnőtt vagy akkor legalább tanulnál meg olvasni.Nem kell nekem húsz év múlva erre gondolnom,mert nem vagyok tini.Éppenséggel hogy a saját korosztályom korlátoltsága és hihetetlen mértéket öltött beképzeltsége képeszt el.Itt már nincs bezzeg az én időmben,mert anno ezt mondhatni a bölcs emberek már mondhatták,de mint pl. te is,a mai "öregek" már nem mondhatják,mert gusztustalan ahogy mindenkit fikáznak és elképesztő hülyeségeket hadoválnak..b..ni már b...tak,akkor gyilkoljunk,ezt a te agyad adta ki sajnos,bárgyú módon kritikákat gyártasz néhány ember miatt.

2011. szept. 15. 20:56
 17/17 anonim ***** válasza:
47%
szerintem csak irigyek, hogy ők nem a számítógép tv korában éltek és unatkoztak napról napra a kis nyomorult életükben.
2011. dec. 26. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!