Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokaknak miért nem mindegy...

Sokaknak miért nem mindegy hogy valaki homoszexuális?

Figyelt kérdés

Most lécci ne menjünk bele hogy mi okozza vagy stb stb, mert szerintem ez nem betegség, de erre ne térjünk ki ! köszi..

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Egyszerűen nem értem hogy egyes embereknek miért nem mindegy a másik (akár idegen) embernek a szexuális élete. Főleg hogy senkinek semmi köze hozzá.

Én ugyan nem vagyok homoszexuális, de van olyan ismerősöm aki az, nagyon rendes, kedves, a légynek sem tudna ártani erre az ilyen emberek miatt kell szégyenkeznie holott ezen semmi szégyelni való nincs szerintem. Egyszerűen ő ilyen és kész.

Jó, azokkal én sem értek egyet akik híresztelik magukról meg nagy dobra verik meg stb stb, azoknál még megértem, hogy kigúnyolják őket mert senki nem kíváncsi más szexuális életére ilyen téren. De aki nem hirdeni, rendes stb azt miért kell bántani? Mi köze van más embernek a másik szexuális életéhez?:\ szerintem semmi....

Ti mit gondoltok?

(bunkó, trágár megjegyzéseket nem kérek, semmi szükség rá !!!)

2011. szept. 4. 10:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
36%

10:58-as vagyok

Kérdező, olvasd el még egyszer a válaszom, de ezúttal értelmezd is.

2011. szept. 4. 11:05
 12/29 anonim ***** válasza:
22%
Továbbá a terhességet ne hasonlítsuk már különféle nemi betegségekhez. Kérdező, ilyen buta nem lehetsz.
2011. szept. 4. 11:06
 13/29 anonim ***** válasza:
80%

Erkölcstelen, ne foglalkozzon gyerekekkel stb? Te hol élsz ember, hogy ilyen tájékozatlan vagy. Olyan sok meleg értelmiségi van, hogy csak ámulnál. Nézd meg a tévében a családokat, akik szülik a semmibe a gyerekeket meg apu molesztálja a kislányát, vagy ép agyonveri a kisfiát mert rossz volt. De volt, aki a saját kutyájaval tépette szét a kicsit. És akkor ök lennének a társadalomra kevésbé veszélyesek? Na ne már...

És egy a dolgot diszkréten kezelö meleg semmivel sem erkölcstelenebb egy heterotól. Vagy hogy is van ez? A nyilvános helyeken egymást majd megcsináló fiatalok nem undorítóak, nem erkölcstelenek, de egy meleg már attól az, ha óvoda mellett sétál el? Ez is csak az ismeretlentöl való félelmet igazolja.

2011. szept. 4. 11:13
 14/29 anonim ***** válasza:
24%

Azt mondod, h nem vagy meleg, de az eszjarasod hajaz ra.

Eloszedsz valami marhasagot, aztan arra vered magad, h miert?ez talan normalis?

Senki nem mondta, h az h 13 evesek kefelnek ossze vissza az normalis.

Egyebkent a homoszexualitas csak, h tudd, ugyan ugy ferdehajlam mint a pedofilia.

Annyi, h mas a kivant szemely.

Mindkettonek van valami gond az agyaval...

2011. szept. 4. 11:15
 15/29 anonim ***** válasza:
31%

Egyet kell hogyx értsek kedveskérdező!!

psiszex kakiszex nekrofilia kakiszex halott állatokkal miért ne lehetne ez normális??! Nem tartozik rá senkire

2011. szept. 4. 11:16
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

Tessek errol beszeltem!

Ki mondta, h a kakiszex meg a gerontofilia normalis?????

2011. szept. 4. 11:18
 17/29 anonim ***** válasza:
24%

11:13

Nem hiszem el, hogy ennyi értelmi fogyatékos válaszolgat itt. Mikor mondtam, hogy az egymást a buliban kefél 13 évesek nem undorítóak? Éppen azt hangsúlyoztam ki, hogy ahogyan a melegek, ezek sem normálisak. Erkölcstelen. És ez a liberális rendszer eredménye, ahogyan a gyereket molesztáló apuka is. Egyik sem normális, de itt most a melegekről volt.

Azt is írtam, hogy a meleg a négy fal közt hagyja (értsd: titkolja) a melegségét, s biztonságos nem életet él, akkor azt mondom oké. De ne akarjanak gyerekek közelében dolgozni, ne akarjanak gyereket és a többi. Nem fogom ismételni magam. Leírhatom százszor is, akkor is elég az első válaszomat értelmezni.

2011. szept. 4. 11:19
 18/29 anonim ***** válasza:
69%
De korcs az emberek értékrendje.... :-o Inkább legyél alkoholista, gyermekbántalmazó, könnyüvérü, müveletlen, ápolatlan vagy bünözö, a társadalom szemében mind elfogadhatóbb, mint mondjuk egy 10éves monogám kapcsolatban levö meleg ügyvéd. Ez a tömör lényeg. Szégyen.
2011. szept. 4. 11:20
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

10:58

Ha nem tunt volna fel akkor elarulom, h a kerdezohoz szoltam.

Egyebkent egyet ertek veled.

2011. szept. 4. 11:21
 20/29 anonim ***** válasza:
71%
Értelmi fogyatékos a kedves édesanyukád...
2011. szept. 4. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!