Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az, hogy 12 évesen szórakoz...

✮ʝօк&# kérdése:

Mi az, hogy 12 évesen szórakozóhelyre menni?

Figyelt kérdés

15/F, egyszerűen meg vagyok döbbenve,hogy a mai fiatalság (fiatalság! taknyosok!) hol tart, 12-13 éves gyerekek cinkelnek engem, mert nem megyek, és nem is mehetek szórakozóhelyekre,pedig minden szempontból nagyobb vagyok mint ők. Hát először is tisztában vagyok minden "rossz mellékhatással" , másodszor még fiatal vagyok, és tanulással, meg a mozgással foglalkozok, de azért szeretek bulizni. És nem teszem, mert tudom így helyes.

Most valaki magyarázza el, miért van ez, hogy taknyos kölykök 20 éveseknek érzik magukat, isznak, meg satöbbi?

2011. szept. 2. 16:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12%

akor ne járjál bulzini de az biztos hogy tőbb csajt kúrtam meg mint te.

14/F

2011. szept. 2. 17:37
 12/20 anonim ***** válasza:
38%

te is "kis taknyos" vagy szoval ne cseszegesd őket.

amugy én a kisebbeket mindig arrébblököm ha utba vannak ha nem

2011. szept. 2. 17:38
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Te a tanulással foglalkozol meg a mozgással 15 évesen? Az igen szarügy, mert még 25 évesen is azzal kéne foglalkoznod, ha akarsz menni valamire. Vagy te akkor se fogsz bulizni? Te el vagy tévedve. Ésszel is lehet szórakozni másfelől.
2011. szept. 2. 17:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

17:37, én ezzel inkább nem büszkélkednék a helyedben. 14 vagy, még bőven gyerek. Mi az, hogy már ennyi idősen össze-vissza töcskölsz, ráadásul úgy beszélsz a lányokról, mintha élettelen húsok lennének (mondjuk a hozzád hasonlóak tényleg nem érnek többet, de fiúban sem), sőt utána még menőzni is idejössz vele? Komolyan mondom, nem vagy normális... hacsak nem blöffölsz.

Mellesleg már rohadtul elegem van az ehhez hasonló önfényező kérdésekből is. Mit vársz, kérdező? Adjunk neked igazad és gratuláció kíséretében veregessük meg a vállad, mondván 'te egy rendes gyerek vagy'? Igen, igazad van, de neked sem kéne felvágnod ezzel. Sok hozzád hasonló tinédzser van a világon, mégsem kürtölik szét a dolgot.

2011. szept. 2. 17:57
 15/20 anonim ***** válasza:
És még valami 17:37-nek; előbb írni tanulj meg, aztán "kúrj".
2011. szept. 2. 17:59
 16/20 anonim ***** válasza:

jóvan ne pofázatok csirák, nagyobb kiráj vagyok nálatk ugyhogy bekaphatjátok!

14/F

2011. szept. 2. 20:55
 17/20 anonim ***** válasza:
az, "kiráj". hé paraszt, melyik út megyen itten Budára? :D
2011. szept. 2. 20:59
 18/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:37

Hát te hatalmas vagy :D Na kúrjál csak amíg leszakad a tízcentised :D

Amúgy a kérdést nem azért írtam ki, hogy fényezzem magam, egyszerűen csak nincs kivel megbeszélnem az ilyeneket.Amúgy lehet én sem lennék sokkal jobb ha nem olyan szüleim lennének amilyenek vannak :) Köszi a válaszokat :)

2011. szept. 3. 10:42
 19/20 anonim ***** válasza:

20:55

Te csak egy szánalmas kis cigány vagy:) Van már gyereked anyádtól? :D

2011. szept. 3. 10:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Az a kis 14(?) éves szaros tuti, hogy kamuzik. Látszik az idétlen kommentjein :D
2013. márc. 9. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!