Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szórakozóhelyre beengednek 15...

Szórakozóhelyre beengednek 15 évesen? :S

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok.. a konkrét hely az Up a fehérvári úton. alappol nem szeretem a discokat csak az egyik barátom szülinapja miatt mennénk oda.. szerintetek?
2010. dec. 15. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
A szórakozóhelyek 90%-ára beengednek 18 év alatt manapság.
2010. dec. 15. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon, nem nektek való még az éjszakai bulizás. Másik, hogy alkohllal nem szolgálhatnak ki, mert megbas szák őket egy szép pénzbírsággal, másrészt gondolom nem almalevezni szeretnétek egész este... Inkább csináljatok házibulit, összeválogattok zenét, vesztek inni amit akartok és pacsi.
2010. dec. 16. 00:49
 3/4 szamiadri válasza:
attól függ hogy mennyire gyerekes az arcod mert sajnos manapság ez arcra megy.... de a buli előtt próbáld ki hogy beengednek-e oda ha igen akkor menni fog a bulin is!!!
2010. dec. 16. 15:07
 4/4 sweet clementine válasza:
A 00:49-es válasszal értek egyet. Tapasztalatból mondom, nagyon lehangoló látvány 15-16 éves gyerekeket látni szórakozóhelyeken :S Mondjuk én kocsmákba járok, mert a diszkótól a hideg futkos a hátamon, de szerintem arra is ugyanez vonatkozik. Tényleg jobb ötlet egy házibuli!
2010. dec. 21. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!