Mi az, hogy 12 évesen szórakozóhelyre menni?
15/F, egyszerűen meg vagyok döbbenve,hogy a mai fiatalság (fiatalság! taknyosok!) hol tart, 12-13 éves gyerekek cinkelnek engem, mert nem megyek, és nem is mehetek szórakozóhelyekre,pedig minden szempontból nagyobb vagyok mint ők. Hát először is tisztában vagyok minden "rossz mellékhatással" , másodszor még fiatal vagyok, és tanulással, meg a mozgással foglalkozok, de azért szeretek bulizni. És nem teszem, mert tudom így helyes.
Most valaki magyarázza el, miért van ez, hogy taknyos kölykök 20 éveseknek érzik magukat, isznak, meg satöbbi?
Tisztázzuk az elején, hogy Te is még kis taknyos vagy. Az ilyen 12-13 évesekre meg miért figyelsz? 5 év múlva tudod hogy hol lesznek?! Ez csak költői kérdés volt.
Ne törődj velük ennyi.
Te csak magaddal foglalkozz.Te tudod hogy neked mi a jó.ha nekik ez így jó és a szüleik nem tudnak róla/nem tesznek semmit,majd később/pár éven belül tapasztalják meg a dolgokat(a szervezetük ko lesz stb)de addigra már késő lesz.Sajnos el kell fogadni hogy ez a mai divat,ilyenek a mai fiatalok és csak egy két rendes van köztük mint te.
23/N
szia 14 éves lány vagyok :D
van ilyen barátnőm is, bár én annyira nem szeretem, mert mint egy paraszt úgy viselkedik:D cigizik füvezik. Alapból a genetikája iylen deszka alak. Plussz ezek a drogok :D Hátha nagy lesz ne sírjon h 160 centi meg nincs melle :D
ÉN is szeretnék szórakozni, össze gyűlni pár sráccal meg lánnyal :D De azért annyira nem innám le magam :D Csak nekem nincsenek ehhez megfelelő ismerőseim :/ Pedig már jó lenne egy barát :D
Nem véletlenül tetted a "normálist" idézőjelbe szerintem te sem :D De amúgy ja biztos rossz lehet. Akinek van "küldetése" az egyébként így is megtalálja a helyét, van aki otthon programozik egész nap, egyetemre megy majd sokat keres :) Van aki meg csak sír, hogy milyen rossz neki egyedül :)
A magatartás nem helyettesíti a kompetenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!