Letörött a magassarkúm. Bedagadt, meg fájt is a lábam. és meguntam és mezítláb mentem haza. Vajon az emberek h*lyének nézhettek? Ti mit mondanátok ha mezítláb megy valaki haza? :D
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat. 18L2011. szept. 1. 15:06
21/25 A kérdező kommentje:
Nem Pesti vagyok.. de akkor is elég retkes volt a föld.. És igen a kezemben volt a magassarkú xD
2011. szept. 1. 15:30
22/25 anonim válasza:
Ha fáj a lábam a magassarkúban, oda a finnyásságom.
23/25 anonim válasza:
Miért nem hívtál egy taxit???
24/25 anonim válasza:
Barátnőmmel is volt ilyen,csak Ő a hóban sétált...Fel is fázott elég rendesen,de akkor nem érdekelte,mert nagyon feltörte a cipő a lábát.
Amúgy szerintem ez a nők felével előfordul,szóval no para ;)
25/25 anonim válasza:
természetesen már tobb emberrel is előfordult az ilyen nem fognak annak nézni mivel én se nézem barátnőimet annak. amúgy én ha sétálgatni megyek sose veszek fel magassarkút. de viszont rossmanban láttam ossze hajtható balerina cipőt. ami kis helyet foglal a táskában. nah azzal nem néznének hülyének csak télen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!