Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Letörött a magassarkúm....

Letörött a magassarkúm. Bedagadt, meg fájt is a lábam. és meguntam és mezítláb mentem haza. Vajon az emberek h*lyének nézhettek? Ti mit mondanátok ha mezítláb megy valaki haza? :D

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat. 18L
2011. szept. 1. 15:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Van ilyen, én Pesten egyszer esőben vettem le a cipőmet mert bokáig ért a víz, egyszer pedig a sportcipőmet, mert szorítottam a lábam, igaz hogy ez a Balatonnál történt kirándulás közben.
2011. szept. 1. 15:13
 12/25 anonim ***** válasza:
58%

Basszus, attól hogy letörött nem azt jelenti, hogy nem tud menni benne. (üzenem az egyik válaszolónak)

én meg felidézném magamban azt amikor nekem is így kellett hazamenni, akkora hólyagok lettek a lábamon (pedig nem először használtam akkor az adott cipőt)

2011. szept. 1. 15:14
 13/25 anonim ***** válasza:
84%

Nem biztos, hogy pesti...

Nem gondolnék különösebben semmit, eszembe jutna, hogy valószínűleg oka van, miért mezítláb mész. (cipőre gondolnék)

2011. szept. 1. 15:14
 14/25 anonim ***** válasza:
51%
irigylem a problémáidat :D
2011. szept. 1. 15:15
 15/25 anonim ***** válasza:
43%
Megkönnyebbülnék, hogy nekem legalább telik cipőre.
2011. szept. 1. 15:16
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
én amúgy is mezítláb szoktam mászkálni az utcán.
2011. szept. 1. 15:20
 17/25 Fénysebesség válasza:
83%
Szerintem teljesen rendben van a dolog. Én többször is sétáltam az utcán mezítláb. Nem azért mert férfi létemre magassarkúban mászkálok, hanem mert jól esett. Előfordult, hogy ingben, halásznadrágban éjszaka az esőben mentem mezítláb. A szabadságnak nincs határa. És nem tudnánk teljesen megélni a szabadságot, ha azon aggódnánk, mit szólnak a körülöttünk lévők. Senkit nem bántottál meg vele és nem is megbotránkoztató. Ez inkább érdekes és jó. Menj el máskor is mezítláb, ha jól esik.
2011. szept. 1. 15:21
 18/25 A kérdező kommentje:
Hát már nekem is kényelmetlen volt a cipő.. utána meg le is törött a sarka. Többet nem húzok fel magassarkút 100% Amúgy utána lemosta és lefertőtlenítettem a lábamat.:D
2011. szept. 1. 15:22
 19/25 Fénysebesség válasza:
Akartam írni: "mászkálnék" (mert nem mászkálok olyanban) :D
2011. szept. 1. 15:24
 20/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:14

Basszus, hacsak nem lobalja egyik kezeben a cipot, masikban a letort sarkot, ki a jo eg tudna hogy miert jarkal mezitlab? Vagy kit is erdekelne a valo oka.

Amit en irtam, azert irtam, mert kerdezo ugy kerdezte, mit gondolnanak az emberek rola.

2011. szept. 1. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!