Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyar lányok vajon hány...

A magyar lányok vajon hány százaléka vállal 2011-ben szexmunkát Magyarországon?

Figyelt kérdés

Itt a gyakorin ma találkoztam (nem az első hasonló kérdéssel a vállalkozás rovatban: testemmel hogy kereshetnék pénzt..)

És olvasom a cikkeket a zindexen, hány diáklány kényszerül keresetkiegészítésre szexmunkából, a megyei újságok tele vannak apróhirdetéseikkel, meg aztán ott vannak a dubajozók..(sokan

Én 33 éves férfi vagyok és több okból zavar ez a szomorú jelenség:

1) jobban "nyugtatna" a tudat, hogy a nehéz megélhetés miatt kényszerülnek páran erre, de a többség szerintem a könnyű pénzkereset miatt. Régen is csak áruknak tartották maguk a nők, ilyen állati társadalomban élünk?

2) én svájcban dolgozom egy pénzintézetnél.. rengeteg prostinak látszó magyar nőt látok a repülőn idefelé, a reptéren óriásplakát hirdeti a kuplerájokat. Az iwiwen nyíltan toborozzák a lányokat svájcba, a szülőfalumból is akad itt ilyen lány. Egy 23 éves svájci férfikollégám pedig azzal henceg, milyen olcsón jár a magyar nőkhöz..azokhoz, akiknek én Mo-n esetleg romantikusan udvarolnék. (Milyen férfias dolog lehet pénzt adni szexért, aznap nem elsőként,nem utolsóként... erre férfitársaimnak miért van gusztusa???)

3) komolyan, már bánom,hogy ilyen régimódi nevelést kaptam, mert nem tudom ebben az állati, pénzuralta, züllött világban jól érezni magam!

Nem kissé frusztrál a téma:) Ti mit gondoltok erről, 100 lányból hány dolgozik ebben az iparban, és mi lehet a megoldás? Nem úgy tűnik, mint akik megbánják. Az emberek meg cinkoson hallgatnak vagy beletörődnek?

2011. aug. 28. 23:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%

00:36, bocs, de a válaszod egy vicc..Miért lenne a kérdező irigy? inkább olvasd el a kérdést, vagy ne írj baromságokat.

Százalékot nem tudnék mondani, de szerintem jóval 10% fölött, mivel gondoljunk csak arra, mennyien eltitkolhatják..

2011. szept. 4. 09:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem viccből írtam. Na most végig olvastam.

Egy hát kedves kérdező ezt már nem vered ki a fejedből ( azt hogy ha haza jössz kifogsz egy kurv@t "civilben" - hogy miért van ott a fejedben az most mindegy), a te megoldásod az hogy nem kelet-európai lány keresel magadnak. (A még ismeretlen leendő párral kapcsolatos bizalmatlanság, a szüleiddel való kapocslat és az ők kapcsolati mintájuk mait lehetséges.)

Amúgy ha nincs meg a feltétlen bizalom és szeret anya és gyerek közt, ez nagyon rosszul hat ki a párválasztásra.

2011. szept. 4. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
a feleségem ...
2011. szept. 4. 20:35
 14/16 anonim ***** válasza:
28%
Tisztelet barátom! Hová lett az erkölcs??? Mi folyik ebben az országban?!
2011. szept. 4. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

"Uralkodik a férfiakon? Egy prosti, akit naponta beterítenek g.... spermával? Ez vicc??"

Ki fizet? A férfi.

Ki az aki megmondja, hogy csinálja-e veled vagy sem, függetlenül attól, hogy fizetsz és mennyit? A nő.

2012. szept. 8. 19:40
 16/16 anonim ***** válasza:
mi közöd van hozzá te tulok? mindenki abból csinál pénzt, amiből akar. az ilyen frusztrált senkikből lesznek a prostikat gyilkolászó sorozatgyilkosok, de a sok b....lf..sz válaszoló csak adja alá a lovat, inkább pszichiáterhez kéne küldeni az ilyet nem itt helyeselni neki. b-rmok
2014. febr. 5. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!