Fiatalok! Buliban szoktatok inni?
Figyelt kérdés
ha nem szoktatok, annak van valamilyen különösebb oka? hogy jobb a buli, részegen vagy józanon?2011. aug. 27. 19:47
21/26 anonim válasza:
Szoktam, de csak annyit, hogy picit lazább legyek, kivéve ha vezetek, akkor marad az üdítő.
22/F
22/26 anonim válasza:
Szoktam, de én is csak addig, amíg jókedvem van tőle. 18/L
23/26 anonim válasza:
(20:06! Stanley Kubrick-Clockwork Orange, kérem a pacsit!)
Ritkán járok bulizni, még ritkábban iszom, mert általában én vezetek. Ha nem, le-lecsúszik egy-két pálinka, de még így is mindig én vagyok a buli legjózanabbika. :) Jól tudom érezni magam anélkül is...
22L
24/26 anonim válasza:
Én a barátaimmal csak józanul tudom jól érezni magam, mert úgy vagyok önmagam, és azt se szeretem, ha mások leisszák magukat, amikor velem vannak. Ha iszom, az nekem már nem szórakozás.
25/26 anonim válasza:
Nem járok bulizni. Egyrészt azért, mert nem iszom és szinte alap a bulizáshoz a piálás. Másrészt azért, mert nem tudok és nem is szeretek táncolni, full bénának érzem magam és iszonyatosan kényelmetlenül érzem magam ha táncolni kell. Az egész nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!