Fiatalok! Buliban szoktatok inni?
A Karóva tejbárban általában tej pluszt iszom. Tej plusz vellocetet, synthemescet, vagy drencromot.
Aki kitalálja melyik filmből van kaphat egy pacsit:D
Nehezen oldódom, szóval mindig iszok buliban, és mindig töményet.
Viszont, mostanában úgy érzem, már eljutottam arra a szintre, hogy többre értékelek egy pohár finom bort, és nem akarom teljesen kiütni magam, csak hogy épp egy kicsit üssön. 22/L
Én még enni is!
Komolyan mondom, ha egy buliban van kaja, akkor az megsokszorozza az élményt, némi beteljesülést okoz.
Ha iszol, akkor pedig különösen jól esik. Csak ne hányd ki.
Most már annyit nem, de régen sokat ittam,és sajnos bántam meg dolgokat...
20/L
Nem bulizom. :D
Inni max. hetente egy doboz citromos sör, az bőven elég.
21/L
Szoktam, de ha akarnék se tudnék berúgni, vagy csak nagyon csúnyán. Ha sörözök, borozok, attól nem rúgok be, csak spicces leszek maximum, de alig észrevehetően. Ahhoz rövidet kéne innom, hogy be is rúgjak, de azt meg nagyon nem bírom, és nagyon ordenáré módon néznék ki tőle. Utoljára szerintem 18 évesen voltam úgy részeg, hogy nem spicces, de nem is asztal alatt fekvős. Úgyhogy nem kísérletezek ilyesmivel, meg amúgy is, minek? Tökéletesen jó nekem, hogy elsörözgetek/borozgatok, kicsit oldottabb hangulatba kerülök, legalább másnapos sem vagyok utána.
24/L
nem szeretem magam aljasra inni, de azért le szokott csúszni pár sör. se tömény se bor, mert azoktól rosszul vagyok és hányok.
egy kis spicces, vagy enyhe részegség nem tesz tönkre, és jó sztorik születnek.
most vagyok fiatal, most kell átélni ezeket az időket, 30 évesen már úgysem ez lesz a fontos, hanem a családom és a gyerekem.
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!