Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minden nő olyan akar lenni...

Minden nő olyan akar lenni mint Beyoncé?

Figyelt kérdés

én azt vettem észre,hogy ő az,akinek a bőrébe minden nő belebújna:

gazdag

szerény

nagyon jól táncol és énekel

gyönyörű

jó alakja van

gyönyörű bőr

jó férj

szóval mint egy álom.

2011. aug. 27. 12:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó férj?
2011. aug. 27. 14:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát, Beyoncé még csak eszembe sem jutott, mikor tinikoromban mások bőrébe bújtam volna :D
2011. aug. 27. 14:43
 13/20 anonim válasza:
75%

Szegény, hamarosan egyetemista lány vagyok

szerény

nincs jó hangom, táncolni azért valamennyire tudok

nem vagyok gyönyörű

fogynom kellene

problémás az arcbőröm, ráadásul nagyon fehér

nincs férjem, de még csak barátom sem...

És nem szeretnék Beyoncé lenni. Majd alakul az életem, megvalósítom saját magamat. Valahol mindenki egy Isten: megteremtheti SAJÁT MAGÁT. :)

Amúgy sem szeretnék barna lenni...

2011. aug. 27. 15:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Külsőre Gregor Bernadettet és Marozsán Erikát irigylem, hangra Loreena McKennitt-et, testbeszédre Miranda de Pencier-t, a vagyoni helyzet nálam sohasem tartozott a hiúsági kategóriába, a szerénység sem nagy teljesítmény, a férj meg jön magától, ha tökéletes vagyok.
2011. aug. 27. 21:35
 15/20 anonim ***** válasza:

Mostanáig azt se tudtam, hogy ki ő. Utánanéztem és nem szeretnék olyan lenni.

Alapból híres ember nem szeretnék lenni, borzalmas életük lehet, állandóan lesik őket, kamu hírek, meg kell néha játsszák az életüket, ha akarják, ha nem, mert óriási botrányt csinálhat a média. Brrr.

21/L

2011. aug. 28. 11:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem bújnék a bőrébe, de elismerem. Gyönyörű, csodálatosan énekel, jól táncol, csinos. Szerintem ép eszű ember egy bizonyos kor felett már nem szeretne más lenni ami. Vagyis sokan vannak olyanok, de rájuk azt mondjuk irigyek:D Nem ismerik el más nyilvánvaló tehetségét, stb... Én szépnek tartom magam és mások is így vannak ezzel, tudok énekelni és táncolni, de én Beyoncénál szebb nőt még nem láttam. A tükörben sem:D Smink nélkül is szép. És igen, szerény, nem beképzelt mint sok világsztár. Aki mást állít nem tudom honnan szedte. Ja a hangom persze a nyomába sem ér az övének. Nem vagyok az a rajongó tipus, de aki tud az tud. És ő tud. Apropó leszbikus vagy biszex nem vagyok, mi előtt még valaki erről próbálna meggyőzni. Csak nem vagyok irigy, és becsülettel elismerem ha valaki szebb vagy jobb nálam valamiben. A zenéjéért nem nagyon rajongok amúgy.
2011. szept. 19. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Én olyan akarok lenni, mint Daphne du Maurier Rebeccája. Ja, hogy ő csupán szépirodalom?

Majd felnősz, kedves kérdező.

2011. szept. 19. 19:47
 18/20 anonim ***** válasza:

nos, akkor vegyünk Beyoncét!

tény szép nő! de! sztem nagyon mű! minden héten más színű a haja, általában van rajta egy kilo smink, pedig szebb lenne nélküle. a ruhái felvágósak, sztem túlságosan kihívó és felhívja a a figyelmet. tehát a szexxel akar manipulálni, mint Rihanna, ellentétben viszont Adele-lel. van egy halom embere, hogy jól nézzen ki. így én is bombanő vagyok.

ez volt a külső.

belső!

többször nyilatkozta, hogy magányos. a családja egyben a baráti köre. mert nagyon közeli barátai nincsenek. itt már nem szeretnék vele cserélni! nekem nagyon fontosak a barátaim :)

most lett terhes! 30 évesen! én jóval előbb szeretnék babát, ő 50 lesz mire lesz egy felnőtt gyereke.

a férjének már van egy összeszedett gyereke, hát köszönöm erre se vagyok irigy..

szülei elváltak, erre sem vagyok irigy.

Beyoncét még nem láttam soha szomorúnak, soha nem láttam krízishelyzetben. így nekem már az egész miliője túl mű, nem emberi. erősnek akar tűnni. pedig sztem qvára nem egyszerű az élete.

2011. szept. 19. 21:23
 19/20 ava87 ***** válasza:

Mivel nem tudom, hogy ő milyen, ezért nem is szeretnék olyan lenni, mint ő. Mármint azt tudom, hogy néz ki, meg hogy tud énekelni, de kb. ennyi.

Pl. nem tudom, mennyire gazdag, de engem ez azért annyira nem motivál.

A szerénységéről még ennyit sem tudok, hiszen nem ismerem, és nem is követem a pályafutását, életét, így ezt a jellemvonását nem ismerhetem.

Az énekhangot minden jól éneklőtől irigylem kicsit, mivel nekem pocsék hangom van, általában hamisan is énekelek, úgyhogy csak a szűk környezetemet kínzom vele :)

A kinézetemmel (pl. az arcommal, hajammal) meg vagyok elégedve, nem szeretnék mással fejet cserélni.

Az alakom nem tökéletes, de nekem az övé sem tetszik olyan nagyon. Mármint ha beállhatnék egy gépbe, és az olyan alakot csinálna nekem, amilyet csak akarok, nem pont ilyet választanék.

A bőröm köszöni szépen, rendben van, ráadásul én szeretem, hogy ilyen hófehérke vagyok.

Jó férj, az van nekem is, nem cserélünk :)

Viszont ami miatt nem cserélnék vele sosem: nincs az a pénz, amiért én a szórakoztatóiparban dolgoznék.

2011. szept. 19. 21:34
 20/20 ava87 ***** válasza:
Különben ha már mindenáron MUSZÁJ lenne valakivel testet cserélnem - hangsúlyozom, hogy csak és kizárólag testet, tehát kinézetet, és nem kéne az ő életét élnem -, akkor már sokkal inkább Imelda May-t választanám. Mondjuk rá amúgy is hasonlítok :D
2011. szept. 19. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!