Akinek már rendben van az önértékelése, az nem akar más bőrébe bújni.
Utoljára 15 évesen akartam hasonlítani valakire, de már akkor sem a kor szépségideálja volt az illető. :)
2011. aug. 27. 12:46
4/20 anonim válasza:
Én egyáltalán nem akarok olyan lenni mint ő! Elsősorban önmagam akarok lenni!
És hidd el, 36 éves anyuka vagyok, de bizonyos értelemben még mindig keresem önmagam. Nem is olyan egyszerű, azt hiszem, sokkal nehezebb magtalálni, és jól érezni magad a saját bőrödben,mint mindenron másokra hasonlítani.
2011. aug. 27. 12:59
5/20 A kérdező kommentje:
mármint nem úgy értem,hogy ráakartok hasonlítani, ti is fekák akartok lenni meg ilyesmik,hanem hogyha helyet lehetne cserélni akárkivel,akkor ő lenne az első (?)
2011. aug. 27. 13:01
6/20 anonim válasza:
Hát szerintem nekem szebb az arcom, jobb az alakom, és jobb a zenei ízlésem :D:D Meg nincs ilyen furi nevem se :D:D Most így konkrétan :D A gazdagság engem sose érdekelt, egyedül azt irigylem tőle, hogy van férje, van, aki szeresse, de majd lesz nekem is :-P
2011. aug. 27. 13:01
7/20 anonim válasza:
nem ő lenne az első. senki se lenne az első. magam akarok lenni, a magam eredményeiből.
2011. aug. 27. 13:04
8/20 anonim válasza:
Isten ments.
Amúgy meg. Szerény?
2011. aug. 27. 13:06
9/20 anonim válasza:
Ezt honnan szedted?:D:D
Nem cserélnék vele, és egész biztosan nem ő lenne az első, akivel cserélnék és nem azért, mert fekete, hanem csak mert nem, és kész:D
2011. aug. 27. 13:07
10/20 anonim válasza:
Van egy indián mondás: ne irigyeld a szomszéd wigwamját, amíg nem jártál a mokasszinjában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!