Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bunkóság a részemről?

Bunkóság a részemről?

Figyelt kérdés

Most jöttem vissza gólyatáborból és, hát én olyan típus vagyok, aki szereti ölelgetni az embereket, vagy karokat összekötni. (bocsánat a furcsa fogalmazásért..)És a táborban elég sokszor, ha beszélgettem már lányokkal, karon "ragadtam" őket. Na nem szó szerint, hanem hogy felkaroltam őket.. Peersze ne arra gondoljatok, hogy odamegyek és felkarolom, hanem hogy voltak ilyen csoportfoglalkozások és pl. az éjszakai bátorságpróbán, amikor örültem, hogy a vak sötétbe megtaláltam akár egy darab lánycsapattársamat odamentem hozzá, váltottam vele pár szót és azzal az indokkal ( ami igaz is..) hogy nem akarok egyedül maradni felkaroltam. De egyáltalán nem is kart beszélgetni, ki is bújt a karolásból... Olyan szarul tud esni. És nagyon fura, hogy ezek a pesti emberek, ennyire nem szeretnek ismerkedni, hanem azokkal vannak, akiket már ismernek. Facebooknon, vagy régi sulin keresztül...

Szerintetek én vagyok a bunkó?:S Ja és amúgy csak lányokkal csinálom ezt, és énis lány vagyok..

2011. aug. 26. 20:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát lehet igazatok van, de nem szoktam nagyon közel hajolni, ha számít valamit.. és lehet az a baj, hogy úgy gondolom, hogy lányok lányokkal közvetlenebbül viselkednek.. de valószínű tévedek...
2011. aug. 26. 20:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok mint te :) Sokaknak ez ilyen hamar "furcsa" és mint mások is mondják kellemetlen :/ De nem bunkóság részedről, és a másik csaj részéről sem. Különbözőek vagyunk :/:)
 13/19 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem ölelgetek idegeneket!
 14/19 anonim ***** válasza:
nem szeretem én sem ezt a fajta közvetlenséget,sőt kimondottan taszít.
2011. aug. 26. 20:22
 15/19 A kérdező kommentje:
hűha:(
2011. aug. 26. 20:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan barátnőm aki egyfolytában karolgatott..én attól a falra mászok, főleg, hogyha meleg van és összeizzadna a kezünk wáá neem...meg én nem is szeretem, ha karolgatnak, sőt...van egy barátnám mióta megszülettem ismertem, mindig egymásnál voltunk és kb évente 1-2x öleljük meg egymást, nekem nem stílusom...neki se (hála az égnek) barátom imádom ölelgetni:P de nekem lánnyal nagyon furi...
2011. aug. 26. 20:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát én elég közvetlen vagyok, de attól én is rosszul lennék, ha egy végül is még idegen pár mondat után karolgatna, annyiból még azt se tudhatod, hogy egyáltalán szimpatikus vagy-e. Nálunk senki nem ismert senkit a gólyatáborban, én is ölelkeztem meg karolgatva mászkáltam egy csomó mindenkivel, de azért több kellett hozzá, mint az, hogy odajön a sötétben és pár szó után, "nem akarok egyedül maradni" felkiáltással karolgat. És ha én igen? Meg miért nem elég csak mellettem jönni? Brrrrr. Flúgos..
2011. aug. 26. 20:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
hát én nem szeretem ha hozzámérnek...főleg nem idegenek..de beszélgetni csak úgy simán miért ne..erre való a gólyatábor, engem is tud fusztrálni mikor már megvannak a csoportok és ha később mész esélyed sincs öszebarátkozni velük (najó nemmindig :D)
2011. aug. 26. 20:33
 19/19 anonim válasza:
0%

szerintem nem bunkóság

nem csak a pestiek ilyenek ..sajnos más hol is ilyenek..pl az én környezetemben is ://

2011. aug. 26. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!