Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kapnak ossze ezen az...

Miért kapnak ossze ezen az oldalon olyan sokszor a huszon- és harmincéves nok egymassal?

Figyelt kérdés
Annyi kérdést olvastam mar, ahol a huszasok az "oreg" jelzovel illetik a harmincasokat, a harmincasok meg lecsitrizik a huszasokat. Ezen kérdések kapcsan merult fel bennem: kedves huszasok! Ti valoban oregnek tartotok minket? ( 31 vagyok) , Kedves harmincasok: szabad nekunk lecsitrizni oket? Huszonéves nok- ti mit "irigyeltek" egy harmincasban, és a kérdést forditva is felteszem: mi harmincasok, mit irigylunk a huszasokban?
2011. aug. 25. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem tartom öregnek őket, és azt irigylem, hogy karrier szempontjából már nagyjából helyben vannak. Én friss diplomás pályakezdőként csak álmodozhatok egy jó állásról.
2011. aug. 25. 15:20
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

31N

Én leginkább akkor tudok nekiugrani egy fiatal kérdésfeltevőnek, ha messziről ordít róla, hogy csak unaloműzésből kérdez. Vagy ennek egy másik árnyalata, ha egy képtelen kis semmiséget úgy vázol fel, mintha a világ omlana össze.

Azt hiszem ennyi mindössze a különbség a két korcsoport között. Egy harmincas családanya már annyi problémát leküzdött, hogy nem érti miért olyan nehéz másnak egy kis kavics átlépése...

2011. aug. 25. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt is fura elképzelni, hogy ennyi húszas-harmincas nőci görnyed a gép előtt. :)
2011. aug. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!