Miért ilyen undokok egymással a nők?
mert hülyék!
nem tudják elfogadni, ha valaki szebb vagy jobb náluk, és könnyebb mással bunkózni, mint hogy tegyenek meg mindent magukkal szemben.
én ezeket a nőket, nem is nevezem nőnek..
a feleségem az ilyeneket kiröhögi..
Az ügyintézők nem azért flegmák, mert nők, hanem alapból.Bár több a női ügyintéző, és én is összefutottam jó néhány bunkóval.
Nem csak a jól öltözött nők nem férnek össze, hanem általában mindegyik.
Mintha a férfiak normálisabban viselkednének egymással.
Utálom az olyan munkahelyeket, közösségeket, ahol nagyrészt nők vannak.Pedig magam is nő vagyok.
Nagy igazságot szóltál, a nők gyűlölik egymást.
Bármennyire is terjed a független és magabiztos nő fogalma, azért még mindig nem sikerült leadni a férfiak előtti illegés-billegés szükségességét, márpedig ha egy csoport nő közül az egyik kitüntetett figyelmet kap, az főellenséggé válik akkor is, ha egyébként nagyon jó barátnők.
Egyszerű rivalizálás, de nem az a fajta, ami a férfiak között megy, annál sokkal barbárabb. A férfiak képesek elfogadni, ha a másik férfi győz, képesek beismerni a vereséget. A nő nem. Ha nyilvánvalóan veszít is, akkor sem adja fel, és sokszor saját magát megalázva végez aknamunkát, hogy a másiknak sose legyen felhőtlen az öröme.
Ez megy a munkahelyünkön is, ahol többségben vannak a nők: Van kettő, akik szépek, egy harmadik, aki közepes, a többiek mind futottak még kategória. Az első kettő kapja a legtöbb támadást, a harmadik pedig hol ide, hol oda csapódik. Persze megy a mosolygás az összejöveteleken, aztán kimegy az egyik, kibeszélés, kimegy a másik, azt is kibeszélik, aztán megint valaki kimegy, azt is...
Céltalannak tűnik, az is.
Mert a nők szemetek! Elképesztően undorító, sunyi, aljas módon képesek hátbaszúrni. Félelmetes. És már valahogy kicsiként is ilyenek. Én kb 10 éves korom óta csak fiúkkal barátkozom, mert nem bírom elviselni az alakoskodást, meg a kétszínűséget, meg azt, hogy folyamatosan azt kelljen figyelnem, hogy ki fog nekem ártani? A nőkkel nem lehet barátkozni.
20L
Hát lehet, nem lehet, hogy épp benned a hiba?
A kérdésedből az jön le, hogy öregnek nézed őket, és te nézed le őket (mert magadat csinosabbnak gondolod)
De nem érzem, hogy miért nyírják az olyan nőt is egy munkahelyen, aki nem feltűnően csinos,nem túl ügyes, ráadásul nincs is férfikolléga aki kedvéért rivalizálni kellene.
Én úgy látom, a nők a semmiből is okot csinálnak, csk hogy basztassák egymást.
Sajnos tényleg nagyon aljasak egyesek! Szerintem nem érdemes a rosszindulatú emberekre figyelni, ha legközelebb vaklamelyik kösztümös paraszt megbámul, lenéz, mosolyogj rá.
Azzal nem tudnak mit csinálni, zavarukban félrenéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!