Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kapnak ossze ezen az...

Miért kapnak ossze ezen az oldalon olyan sokszor a huszon- és harmincéves nok egymassal?

Figyelt kérdés
Annyi kérdést olvastam mar, ahol a huszasok az "oreg" jelzovel illetik a harmincasokat, a harmincasok meg lecsitrizik a huszasokat. Ezen kérdések kapcsan merult fel bennem: kedves huszasok! Ti valoban oregnek tartotok minket? ( 31 vagyok) , Kedves harmincasok: szabad nekunk lecsitrizni oket? Huszonéves nok- ti mit "irigyeltek" egy harmincasban, és a kérdést forditva is felteszem: mi harmincasok, mit irigylunk a huszasokban?
2011. aug. 25. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Én (30/N) nem érzem olyan távolinak ezt a két csoportot, és szerintem nem is lehet külön-külön jellemezni őket. A tizenéveseket már távolibbnak érzem (de velük sincs bajom). A huszasok és a harmincasok lényegében mind fiatal felnőtt nők.
2011. aug. 25. 15:05
 2/13 anonim ***** válasza:
64%

Én nem irigylem a harmincasokat, és nem szoktam velük veszekedni sem. Részemről nem szeretnék még túl lenni a harmadik X en, csak mert utána már nem leszek fiatalabb:)

Amit "irigylek" tőlük az a család, kb., a férj a gyerekek. Nekem még sok idő míg a párom elvégzi az egyetemet, néha mégis szeretnék emiatt harminc lenni, túl ezeken a dolgokon. No meg akkor pályakezdő se lennék...

3/13 Hailey13 ***** válasza:
100%
igazad van.egy harmincéves egyáltalán nem 'öreg', ostoba aki ezt mondja, de egy huszonéves lány se "csitri". lehet hogy ő meg éppen egyetemre jár, miért lenne az? nem értem miért kel folyton általánosítani az embereknek, itt meg mindenki névtelenül ír amit akar, nem értem miért kell beszólni a másiknak.
 4/13 anonim ***** válasza:
63%

Mert az egyik csoport azon aggódik, hogy mikor veszik már el, a másik pedig azon, hogy már csak 10 éve van a gyerekvállalásra, és utána bezár a bolt. :D

Így aztán stresszelnek, és veszekednek.

2011. aug. 25. 15:07
 5/13 anonim ***** válasza:

szerintem ezek a számok elrontói mindennek... láttam én már gyermeteg 34 éves nőt, és érett, komoly gondolkodású, élet által nagyon megpofozgatott, tapasztalt 22 éves lányt. a számok, azok itt a hunyók...:)

mert azt látják mindenhol, hogy aki betölti a 3. X-et az már húúú és hááá és ő az érettség csúcsa, és hozzájuk képest a 20asok hol vannak? kis csitrik!

vagy fordítva: A huszonéves kor a tizenéves mellett a legszebb, hol élvezhetik már ezt a harmincasok?...

egyik sem igazságos, de mindkettő ragályos :D

mondom én, egy 16 éves lány... :)

2011. aug. 25. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én azt vettem észre, hogy ha egy 20-on éves ír egy választ az adott kérdésre, akkor jön pár 30-as és leoltja, hogy ő ezt honnan tudhatná, és hasonlók. Pedig lehet, hogy egy fiatalabb jobban tud dolgokat, mint egy idősebb, persze ez fordítva is előfordulhat. De akkor sem kéne a másik embert leszólni, mert esetleg nem ugyanaz a véleménye. Akár 20 év körüli, akár 30, vagy esetleg több. Demokrácia van emberek, nehogy már egy ilyen oldalon ne lehessen mindenkinek szólásszabadsága.

19L

2011. aug. 25. 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Egyik 30, masik egy hijan 30. Na jo, veszekedjenek. Egyebkent, nem korfuggo, inkabb nemtol fuggo.
2011. aug. 25. 15:14
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én 26-tal pont félúton vagyok a 20 és a harmincas korosztály közt (agyilag inkább tartom magam harmincasnak). Butaságnak tartom az egészet.

Amúgy párom 33, tehát elég fura lenne, ha öregnek tartanék egy harmincast. Akkor őt is öreg tatának kéne tartanom. Szerintem a tinikorból kinőve (már akinek ez fejben sikerül) nagyjából egy korosztály van manapság: a 20-40 korosztály. Az életmód annyira megváltozott, hogy itt már nincsenek annyira nagy különbségek. Pl. harmincas nők is gyakran még párválasztás korszakában vannak, húszasok gyakran már gyerekes szülők, szóval ez a fiatal felnőttkor. 40-50 közt sem tekintem még öregnek az embereket, bár ott már elég egyéni, ki mennyire fiatalos vagy nem. Egy lendületes negyvenes semmiképp sem öreg az én szememben. Az "öregkor" nekem 60 fölött kezdődik.

2011. aug. 25. 15:15
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
A 30-as nők sírnak, hogy már nem tizen- huszon- évesek és ezt a feszültségüket megpróbálják itt levezetni. Aztán ha ez nem sikerül, akkor minden itt lévő tizen huszonéves lány hülye, csak azért mert ő már nem lehet tizen huszonéves.
2011. aug. 25. 15:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
én 31 vagyok de hogy őszinte legyek nem sokat változtam 25 éves koromhoz képest. ugyanúgy öltözködöm, ugyanúgy sportolok. megvannak a hobbijaim, érdekel a divat a sminkelés. nincs semmi ellentétem a huszonéves lányokkal, nem csitrizek le senkit csak a kora miatt. találkoztam én már olyan 18 évessel is aki érettebb volt mint egy két 40 éves nő. egyébként ha huszasok leöregeznek minket nem baj, pár év és ők is ebben a cipőben lesznek :D
2011. aug. 25. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!