Mi a legjobb módszer ha néhány cigány belém köt pl utcán?
Ha elfutsz, minél gyorsabban és jó messzire!
A második módszer, hogy kérdés nélkül kiosztasz két marha nagy pofont ököllel a legnagyobb pofájúnak aztán a második legnagyobb pofájúnak, de mivel feltételezem nem vagy harcművész ezt a megoldást nem javaslom.
Ezt egy olyan embertől hallottam, aki cigánylakta környéken él már jó ideje - a saját tapasztalatait mondta el, azt adom én is tovább: ha meg tudod tanulni és vissza tudod adni a stílusukat (beszéd-, mozgás- és viselkedésmód, szleng, kifejezések, stb. - tehát szóban és magaviseletben egyaránt "az ő nyelvükön szólni"), akkor először általában meglepődnek, aztán megörülnek, és vagy elengednek, vagy egyenesen megpróbálnak majd haverkodni.
Lényegében ez kb. olyan, mintha egy ember, akiről te tudod, hogy francia, egyszerre hirtelenjében magyarul szólna hozzád. Te is biztos elcsodálkoznál rajta előbb, aztán nyomban meg is örülnél neki.
Ruháról és ékszerekről pont nem volt szó, az pont nem lényeges.
De viselkedés- és beszédmód annál inkább.
Egyébként akitől ezt hallottam, az szintén bakancsos, ha ez jelent valamit. Ő se mondott le róla - nem is kellett neki.
van pár módszer.
1 idegen nyelven elhadarsz valamit, majd kedvesen mosolyogsz minden beszólásra, és tudatod velük, hogy nem érted.
2 ha csoportos támadás van
két dologra kell figyelni, egy , ne legyen ütétávolságban a támadó, mindig hátrálj, ha közeledik
2 sose engedd, hogy egy másik mögédkerüljön, SOHA, bevált módszer, hogy az egyik kötekedéssel elvonja a figyelmed a másik mögédsétál, ha ilyennel találkozol fuss el azonnal.
Ha kéri a pénztárcádat, vagy telefonodat, és persze nem tudsz elfutni.
Add oda neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!