Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Szent Koronán található egy...

A Szent Koronán található egy évszám 2012. Senki se tudja miért pont 2012?

Figyelt kérdés
Több mint ezer éve miért ezt az évszámot írták rá?
2011. aug. 21. 21:29
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Hát te hülye vagy. Ha majd arra jársz menj be (feltéve ha beengednek) és nézd meg a saját szemeiddel. És gyere vissza ide, és kérj bocsánatot..A Szegedi Egyetem professzorai vizsgálják tovább az évszámot. Tőlük is kérhetsz felvilágosítást, bár aki hülye az is marad.
2011. aug. 21. 23:25
 32/40 anonim ***** válasza:

amint már mondottam, elég sokszor láttam a koronát, azt hiszem, lényegesen többször, mint te...

a szegedi professzorok nem ismerik az internetet, hogy semmi sem található eme világszenzációról?

(vagy annyira titkos, hogy még azok sem tudhatnak róla, akik "vizsgálják"?)

2011. aug. 21. 23:29
 33/40 anonim ***** válasza:
ja, és megkérdezhetem, hogy konkrétan kik azok a szegedi professzorok, akik vizsgálják az évszámot?
2011. aug. 21. 23:30
 34/40 anonim ***** válasza:

De adjatok már linket... A koronáról hatmillió kép van fent, (rákerestem google-n) de egyetlen egy darab 2012-es évszámot nem találtam, sehol. Pedig gúvadt a szemem, úgy erőltettem.

Pláne, hogy a szegedi professzorok (ők olyanok, mint a brit tudósok?) kutatják, vagyis minimum egy könyvnek kéne lennie a témáról, de legalábbis képek hada, pláne, ha jól láthatóan megtekinthető.

2011. aug. 22. 05:55
 35/40 anonim ***** válasza:
Dr. Berta Tibor
2011. aug. 22. 08:47
 36/40 anonim ***** válasza:
Dr. Berta Tibor író, a Szegedi Tudományegyetem docense azzal az elképzeléssel állt elő, hogy a magyar Szent Korona szerkezetében rejtett időkód található. Ezzel a kóddal pedig megfejthető a dél-angliai Stonehenge, és az egyiptomi Kheopsz-piramis rejtett üzenete. Dr. Berta Tibor szerint ezeknek az épületeknek és a koronának szerkezetileg köze van egymáshoz, hiszen méretalapnak azonos szabványt használtak, az ún. 0,637 méter hosszú "piramismétert", amely a magyar Szent Koronán is megtalálható. A 2012-es évszám is valóban fellelhető rajta, de senki nem tudja, hogy miért?!
2011. aug. 22. 09:03
 37/40 anonim ***** válasza:
Az még haggyán, hogy képeken nem látni, de az, hogy beirom a googleba, és semmi, ismétlem SEMMI ilyen találatot nem ad ki, az szerintem elég bizonyiték.
2011. aug. 22. 09:31
 38/40 anonim ***** válasza:

Berta Tibornak egy elmélete van, ami még nem bizonyított. Ha bebizonyítja, akkor elhisszük.

Másrészről viszont miért biztos, hogy az a két szám valójában évszám, és nem mondjuk korabeli jel, mint ma az ezüstben a 935? Egy szám absztrakt dolog és millió egyébre is utalhat.

2011. aug. 22. 10:29
 39/40 anonim ***** válasza:
45%

azért, az erőteljes csúsztatás, hogy úgy be mondjam, kimondottan hazugság, hogy berta tibor docens lenne a szegedi egyetemen.

persze könnyű összekeverni dr berta tiborral, aki valóban a szegedi egyeteme tanszékvezető docense, de ellentétben névrokonával, neki semmi köze a koronához, lévén, hogy spanyol nyelvben "utazik"...

szóval AZ a a berta tibor, aki a korona misztikus tulajdonságairól vizionál, értelmes életében kiváló sportoló volt, de a tudományhoz annyi a köze, mint a kérdésfeltevőnek, ill. az itt vele egyetértően ostobaságokat beszélőknek, vagyis: semmi.

az "időkód" c. könyvét értelmes ember legfeljebb az első néhány oldalig tudja elolvasni, utána -megelőzendő a heves fejfájást és gyomorgörcsöt- sürgősen leteszi, és még az emlékét is kitörli az agyából annak, hogy valaha is a kezében volt.

persze semmi probléma nincs, a világ minden országában rohangál néhány eszement fantaszta, nem is okoznak komoly problémát, csak arra kell vigyázni, nehogy túl töményen fogyasszuk őket, mert az már súlyos agyi károsodással járhat...

2011. aug. 22. 11:11
 40/40 anonim ***** válasza:
hogy eltűntek a koronatudoraink :)
2011. aug. 22. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!