A Szent Koronán található egy évszám 2012. Senki se tudja miért pont 2012?
amint már mondottam, elég sokszor láttam a koronát, azt hiszem, lényegesen többször, mint te...
a szegedi professzorok nem ismerik az internetet, hogy semmi sem található eme világszenzációról?
(vagy annyira titkos, hogy még azok sem tudhatnak róla, akik "vizsgálják"?)
De adjatok már linket... A koronáról hatmillió kép van fent, (rákerestem google-n) de egyetlen egy darab 2012-es évszámot nem találtam, sehol. Pedig gúvadt a szemem, úgy erőltettem.
Pláne, hogy a szegedi professzorok (ők olyanok, mint a brit tudósok?) kutatják, vagyis minimum egy könyvnek kéne lennie a témáról, de legalábbis képek hada, pláne, ha jól láthatóan megtekinthető.
Berta Tibornak egy elmélete van, ami még nem bizonyított. Ha bebizonyítja, akkor elhisszük.
Másrészről viszont miért biztos, hogy az a két szám valójában évszám, és nem mondjuk korabeli jel, mint ma az ezüstben a 935? Egy szám absztrakt dolog és millió egyébre is utalhat.
azért, az erőteljes csúsztatás, hogy úgy be mondjam, kimondottan hazugság, hogy berta tibor docens lenne a szegedi egyetemen.
persze könnyű összekeverni dr berta tiborral, aki valóban a szegedi egyeteme tanszékvezető docense, de ellentétben névrokonával, neki semmi köze a koronához, lévén, hogy spanyol nyelvben "utazik"...
szóval AZ a a berta tibor, aki a korona misztikus tulajdonságairól vizionál, értelmes életében kiváló sportoló volt, de a tudományhoz annyi a köze, mint a kérdésfeltevőnek, ill. az itt vele egyetértően ostobaságokat beszélőknek, vagyis: semmi.
az "időkód" c. könyvét értelmes ember legfeljebb az első néhány oldalig tudja elolvasni, utána -megelőzendő a heves fejfájást és gyomorgörcsöt- sürgősen leteszi, és még az emlékét is kitörli az agyából annak, hogy valaha is a kezében volt.
persze semmi probléma nincs, a világ minden országában rohangál néhány eszement fantaszta, nem is okoznak komoly problémát, csak arra kell vigyázni, nehogy túl töményen fogyasszuk őket, mert az már súlyos agyi károsodással járhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!