Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Szent Koronán található egy...

A Szent Koronán található egy évszám 2012. Senki se tudja miért pont 2012?

Figyelt kérdés
Több mint ezer éve miért ezt az évszámot írták rá?
2011. aug. 21. 21:29
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Arra nem is gondoltál, hogy a megnevezett, rendkívül "szavahihető" újság baromságot írt?...

Egyébként, mi a fenéért érdekelte volna a régieket 2012?

Több okból is hülyeség. Elsőnek is az elmúlt ezer évben több mint 10 évvel eltolták mindenféle korrekcióval a dátumot, hogy helyrehozzák a hibákat. (Hibák alatt a szökőéveket kell érteni, vagyis négy évente a naptár egy napot téved, meg a Krisztus születését célzó számítások sem voltak valami pontosak.)

Van jópár dátum a keresztény naptárban, ami egyszerűen nem létezik. Átugrották :) Tehát már alapból nem stimmel a 2012-es dátum, ugyanis a régiek szemszögéből 2008-nak felel meg a mi időszámításunk alapján.

A következő: mit érdekelte a középkori magyarokat, hogy egy, számukra nem is létező kontinensen egy nép a naptárában a fordulót ekkora tette? Ugyanis, ellenben az idióta híresztelésekkel, NEM ér véget a maja naptár. Egyszerűen oda jutott, mint a keresztény naptár 1999-ben. Nem vége lesz, hanem átfordul, és 2000-et mutat.

A maják naptára 12.akármennyi helyett 13.0.0.0.0-át fog mutatni. Ennyi, és nem több.

Csak a fordulópontokat egy rakat ember valamiért szereti világvégének, és az emberiségben is fordulópontnak felfogni. Aztán, mi történt 1999 szilveszterkor? Semmi. Ugyanez fog történni 2012-ben is. Semmi.

Az általad felhozott áltény kb annyira esélyes, mintha egy inka falfestményen megtalálnánk azt, hogy 1999-2000. Természetesen arab számokkal :P

2011. aug. 21. 21:55
 12/40 A kérdező kommentje:
Nem írt baromságot, mert utána jártam. Tényleg ott van, rengeteg feltételezéssel..
2011. aug. 21. 22:01
 13/40 anonim ***** válasza:
77%

mivel a kérdezőt úgysem lehet meggyőzni arról, hogy hülyeség, amiben hisz, ezért már csak abban reménykedem, hogy tényleg közeleg a világvége, és akkor végre az összes szalajtottól megszabadul a világegyetem.

szerintem még úgy is megéri, hogy a normálisak is pusztulnak- a világegyetem jár jobban :)

2011. aug. 21. 22:25
 14/40 A kérdező kommentje:
Utolsó! Egy szóval is felhoztam én a világvégét? Meg se említettem. Én 2012-ről beszéltem, nem a világ végéről..olvasd el először, amit kommentálsz..
2011. aug. 21. 22:28
 15/40 anonim ***** válasza:

ki mondta, hogy te hoztad fel?

én fejeztem ki reményemet arra, hogy akár ilyen áron is, de meg lehetne szabadulni a holdkóros képzelgőktől :)

amúgy meg elmondanád, hogy hol jártál utána a tévképzetednek?

2011. aug. 21. 22:30
 16/40 A kérdező kommentje:
A parlamentben kérdeztem rá a hölgytől, aki vezette a csoportot. Megerősítette, hogy rajta van.
2011. aug. 21. 22:31
 17/40 anonim ***** válasza:

Hol található ez az évszám rajta? Ha rajta található, miért nincs erről sehol dokumentáció? Honnan tudjuk, hogy évszámról van szó? Honnan tudjuk, hogy van egyáltalán bármiféle jelentése?

Én is olvasom a Barikádot, de az nem nemzetmentés, hogy mítoszokat találunk ki magunknak, mint az oláhok meg a tótok.

A babot mint növényt meg elég nehezen ismerhették a Szent Korona készítésének korában, mivel Amerikában őshonos fajról van szó.

2011. aug. 21. 22:33
 18/40 anonim ***** válasza:

komoly hírforrás :)

tudod, az úgy van, hogy amikor a parlament bezár, akkor az idegenvezetők, meg a takarítók előveszik a koronát, forgatják, nézegetik, néha fel is próbálják, és vidáman fényképezgetik egymást fejükön a koronával...

a hölgy annyi magadfajta széllelbélelttel találkozik, hogy inkáb rájukhagyja a hülyeséget, mert tenni ellene úgysem tudo sokat.

2011. aug. 21. 22:36
 19/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit jelent, meg hogy évszám akar e lenni. Annyit tudok, mint Ti!
2011. aug. 21. 22:36
 20/40 anonim ***** válasza:

tévedsz.

ha annyit tudnál, akkor nem beszélnél hülyeségeket :)

2011. aug. 21. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!