A Szent Koronán található egy évszám 2012. Senki se tudja miért pont 2012?
Én "Sir Butcher" válaszával tudok 100%-san egyet érteni.
Az tagadhatatlan tény, hogy A Szent Koronán találhatóak évszámok mint a 2012.
De ennek nem lehet szemiféle jelentőséget tulajdonítani.
Ez pontosan ugyan az, az eset, mint Leonardo da Vinci-nél.
Leonardo festett egy falfreskót, az utolsó vacsora címmel.
És valamelyik barom elkezdett rejtett motívumokat többszörös háromszög-kompozíciót felfedezni a festményben.
Mekkora szenzáció, hogy alapjaiban változtatjuk meg a vallást egy festmény alapján.
Csak azt elfelejtették elmondani az embereknek, hogy amit a falon látunk festményt, az már rég nem Leonardo műve.
A II. világháború után több mint a 40%-a tönkrement a freskónak, és egy kontár művész a felismerhetetlenségig átfestette a művet, majd számos restaurátor dolgozott azon, hogy ezt a képet kapjuk amit máig Leonardo da Vinci képének tulajdonítunk.
Hát ugyan ez van a Szent Koronával.
Annyi ember kezén ment keresztül, ki tudja mikor milyen új elemek kerültek a koronára.
jézusmária!!!
mondd, hogy nem igaz, hogy egyetemista vagy, könyörgök, mondd!!
nem hiszem el, hogy valaki, aki érettségizett, elvileg éppen elég könyvet is elolvasott, tájékozott és művelt, az képes ilyen sületlenséget elhinni!
ott van rajta...
nézd, én már elég sok mindent olvastam a koronáról -komoly, és komolyan nem vehető szerzőktől is, de ezt a 2012- es évszámot eddig nem említette senki.
egyébként annyi hülyeséget kitalálnak a koronával kapcsolatban, hogy igazából nem is vagyok meglepődve, még az sem lepne meg, ha valaki azt találná ki, hogy kicsi zöld ufononauták, platinalemezen megírva rejtették el a koronában a hitleri csodafegyver teljes leírását, szuahéli nyelven :)
az már sokkal inkább zavar, hogy egy egyetemista képes ilyen zöldségeket elhinni, és ha belegondolok, hogy esetleg, valamikor, mint beteg találkozhatok veled, akkor végképp megrettenek...
bár, jobban belegondolva, volt egy orvos ismerősöm, aki képes volt anno a kisgazdákra szavazni...
őhozzá képest te, kedves kérdező, még egész értelmesnek tűnsz :)
ne vedd zokon, ha nem hiszem el, amit állítasz.
elég sokszor volt módomban látni a koronát, elég sok könyvet is elolvastam róla, de ezzel az évszámmal nem találkoztam.
(persze meglehet, hogy zborgok írták fel, csak abeavatottak számára látható láthatatlan tintával, és azt jelenti, hogy 2012- ben kell elvinni a koronát, a mérésügyi hivatalba, hogy bemérjék a szakrális kisugárzását, hogy nem gyengült- e... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!