Komolyan feljelenthet valaki csak azért mert este sötétben ülök a háza előtti padon?
Ha közterületen van a pad, akkor ülsz oda amikor akarsz.
Ha nem csinálsz semmi törvénybe ütközőt, mond neki hogy nyugodtan jelentsen fel.
szerintem is mutatkozz be. Ha tömbház, akkor nem zavarhat el, nálunk a lépcsőház előtti lépcsőkön sokszor bandáznak a fiatalok, és senki nem szól nekik, már megszokott dolog. Ha a mamika hozzádszokik, lehet egyszer együtt ücsöröghettek a padon :)
A zsaruk csak felírják az adatokat, azt is azért, mert kell nekik a jelentésbe, külömben nem foglalkoznak veled.
megnyugtatják a mamit, és ennyi.
Amúgy jogosan tart a néni, igazuk van az előttem válaszolóknak, nem lehet tudni...
Az öregeket is meg lehet érteni, a bűncselekmények jelentős része ellenük irányul.
Egyébként nem tilthatják meg, hogy oda ülj, akár a kapuba is lecövekeletsz :)
Én is azt javaslom, hogy mutatkozz be a néninek, nyugtasd meg, hogy nincs mitől félnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!