Ha egy srác vasalja a haját és csőgyatyát hord miért mondja rá mindenki hogy meleg?
„vagy csak én szeretnék egy olyan országban élni ahol nem kezelik le az embert azért mert más stílust követ?”
Lehet, mert én meg nem szeretek ocsmány dolgokat látni. Mert azért akadnak nyugaton morbid stílusok. Néha még itt is látni.
a tolerancia épp abból adódik, hogy alsóbb rendűek, gondolom.
"addig tapintatos az ember, amíg van benne alázat." ez igaz.
a magyarok nem fognak változni ebből a szempontból, és ez nekik így jó, hanem tudod elfogadni, ez van:)
Nekem mindegy , hogy ki hogy öltözködik.
De hogy őszinte legyek, nem sértésként, de én valamiért nem tudok férfiként tekinteni egy olyan fiúra, aki vasalja a haját, meg csőnadrágot hord. Egyáltalában 10-ből ha max 1-et látok olyan fiún akin jól is áll a csőnadrág. A többiek meg csak divatból hordják. Meg ez a hajvasalás? Használsz valamit rá, hogy ne roncsolja szét a hajadat?
Tudod, hogy mennyire tönkre fog menni a hajad?Még akkor is, ha most nem látod az eredményét, majd pár év múlva megfogod tapasztalni. Ha meg nem tudsz róla leszokni, akkor meg inkább egy héten max csak kétszer használd.
Mennyit szoktad amúgy használni?
Meg amúgy meg, én is elfekszem a hajam de arra ott a fésű. Vagy valami balzsam, hajlakk.
Egyébként meg nem néznélek le, csak megbámulnálak maximum, de ez én vagyok. Tudom, hogy az emberek a külső alapján ítélik meg a másikat, én is tapasztaltam már pedig én nem is öltözködök kirívóan sem. Magyarországon tényleg sok a sötét ember.
Nem a borítója",azaz külseje, alapján kéne megítélni az embereket, mert nem tudhatod mit rejt a belseje. De tudom,sok "okos" erre azt fogja írni, hogy kit érdekel a belső, ha "ocsmányul" néz ki.. Kinek hogy. Japánban pl bárki felmer venni bármit, ott biztos nem néznének le.
Mert ott mer önmagam lenni az ember. És miért ne hordanánk azt, amit mi szeretnénk? miért néznénk mások igényeit, ha mi abban a ruhában érezzük jól magunkat?
Szóval, én már úgy vagyok vele, ha változtatni szeretnék a ruhatáramon csak is a saját igényeimet nézném, azt nem, hogy ki mit gondolna rólam. Ha emiatt leír valaminek valaki vagy nem tetszenék neki azt nem fogom sajnálni, csak nyugodtan, ő vesztett, nem én. Már ha emberileg nézzük.
én egyet értek abban, hogy nem kell törődni azzal, hogy másnak nem tetszik, basszus már, attól vagy igazán ember, különleges ember, hogy felmered vállalni a különlegességedet!!
ezek a kritikák teszik próbára a különlegességét az embereknek, ha igazán különleges valaki, akkor nem foglalkozik a kritikákkal.
„Meg amúgy meg, én is elfekszem a hajam de arra ott a fésű.”
Meg a borbély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!