Ha egy srác vasalja a haját és csőgyatyát hord miért mondja rá mindenki hogy meleg?
„Neked pl. hogy esne ha vki csak azért ugatna le mert nem tetszik neki a stílusod?”
Tudomásul veszi. De valószínűleg nem lenne belőle egy újabb kérdés itt a gyakorikérdéseken.
Konkrétan frusztrált vagy. Az, hogy úgy öltözködsz, mint egy homoszexuális, az nem vélemény, hanem tény. Errefel te nekiugrasz mindenkinek, hogy gyökér, meg ilyenek.
Szerintem te csak azért jöttél ezt megkérdezni, hátha megerősítünk abban, hogy ez egy hetero dolog, de nem az. Latens homoszexualitásról árulkodik, amit a viselkedésed bőségesen alátámaszt.
Azért gondolom, hogy frusztrált vagy, mert folyton beszólogatnak. Ki ne lenne az?
Azért gondolom, hogy itt éled ki, mert egy anonim oldalon g€cizel le mindenkit, aki megszólja a stílusod. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy csak úgy az utcán odamész valakihez aki beszól és szemtől szembe le "hülye gyökerezed".
Valljuk meg. Azért elég kevesen vannak, akik kérdést írnak ki amiatt, mert leßuzizták a stílusa miatt. Eddig csak ilyen vasalthajú csőgatyás gyerekektől láttam.
"ilyen söpredék balkáni néptől,mint a magyar"
Kérlek menj el akkor innen, nem fogsz hiányozni. Se homokosokra, se a magyar nemzetet köpködőkre nincs szükség.
és miért vagyok homokos most őszintén? egy újabb előítéletes g*ci...
sajnálom hogy így kell ebszélnem a hazámról.de ez van.ha olyan k*rva nagy hazafi vagy akkor elfogadod a többi magyart olyannak,amilyen.és nem azért osztasz másokat mert nem tetszik a stílusuk.
Igazuk van sokaknak.Minden nemzedék más és más, mindennek megvan az előnye, az előítéletességnek is. Tehát nem kell az előítéletesség ellen lenned, sem a magyar nemzet ellen, hiszen ha OTT születtél, és magyar vér folyik az ereidben, akkor te NEM KELL TÖRŐDJ azzal, hogy Nyugat-Európában(vagy bárhol) milyenek az emberek(bár ott is valószínű azt gondolják a vasalt hajúakról, de nem érdeklik). Ha zavar, hogy a városodban leb*ziznak, akkor szerintem az a megoldás, hogy ne öltözz úgy.
azok öltöznek úgy, akik elfogadják a kritikát, mert hát a vasalt haj, csőgyagya nem valami férfias, ezért szólják meg, nem azért mert tényleg homokos lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!