Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy srác vasalja a haját...

Ha egy srác vasalja a haját és csőgyatyát hord miért mondja rá mindenki hogy meleg?

Figyelt kérdés
Én is ilyen vagyok, és nagyon utálom már hogy a városban mindenki megbámul meg utánam szól ilyeneket hogy ímog*ci,rohadt b*zi stb. Nem vagyok meleg, mindig is a lányok érdekeltek, most is van barátnőm, és csak azért b*zi vagyok mert vasalom a hajam? Nem értem az embereket.. A másik meg, hogy Ausztriában és úgy általában Nyugat-Európában miért nem bámul meg senki? Ott elfogadják az emberek egymást olyannak amilyenek, ott akárhogy végigmehetsz az utcán, senki nem fog megnézni, vagy beszólni. Csak itt van ez nálunk, meg a hasonló szinten lévő szomszédainknál. Itt miért kell mindenkinek ilyennek lennie? Ti hogy vagytok ezzel?
2011. aug. 20. 21:48
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

„Neked pl. hogy esne ha vki csak azért ugatna le mert nem tetszik neki a stílusod?”

Tudomásul veszi. De valószínűleg nem lenne belőle egy újabb kérdés itt a gyakorikérdéseken.

2011. aug. 21. 03:38
 12/47 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk nem egyszer fordul elő? Mert akkor gondolom már nem csak annyi lenne hogy "tudomásul veszi". És sztem ettől senki nem lett sz*rabb az élete hogy ezt én itt megkérdeztem.
2011. aug. 21. 12:10
 13/47 anonim ***** válasza:
Az az érzésem, hogy a kérdezőnk itt éli ki a frusztrációját...
2011. aug. 21. 12:37
 14/47 A kérdező kommentje:
Én frusztrált vagyok szerinted most komolyan?:D egyszerűen csak kifejtem a véleményemet. kérdeztem valamit,amiben szerintem nincs semmi,aztán jött pár ilyen gyökér,akik elkezdtek itt osztani,és most te azért állítod hogy itt élem ki a frusztrációmat mert ezt nem hagytam szó nélkül,meg azért mert kiállok a véleményem mellett?:D nem értelek...:D
2011. aug. 21. 12:45
 15/47 anonim ***** válasza:
65%

Konkrétan frusztrált vagy. Az, hogy úgy öltözködsz, mint egy homoszexuális, az nem vélemény, hanem tény. Errefel te nekiugrasz mindenkinek, hogy gyökér, meg ilyenek.

Szerintem te csak azért jöttél ezt megkérdezni, hátha megerősítünk abban, hogy ez egy hetero dolog, de nem az. Latens homoszexualitásról árulkodik, amit a viselkedésed bőségesen alátámaszt.

2011. aug. 21. 12:51
 16/47 anonim ***** válasza:

Azért gondolom, hogy frusztrált vagy, mert folyton beszólogatnak. Ki ne lenne az?

Azért gondolom, hogy itt éled ki, mert egy anonim oldalon g€cizel le mindenkit, aki megszólja a stílusod. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy csak úgy az utcán odamész valakihez aki beszól és szemtől szembe le "hülye gyökerezed".

Valljuk meg. Azért elég kevesen vannak, akik kérdést írnak ki amiatt, mert leßuzizták a stílusa miatt. Eddig csak ilyen vasalthajú csőgatyás gyerekektől láttam.

2011. aug. 21. 12:55
 17/47 A kérdező kommentje:
Ez nem tény,erre azok mondják hogy tény,akiknek nem jön be ez a stílus. És igen,odaszoktam menni,nem muszáj elhinni,de volt olyan,aki azóta rám se mer nézni. Nem azt vártam hogy megerősítsen bárki,gondoltam hogy a válaszadók 90%-a ilyen válaszokat fog írni,egyszerűen azt akartam megkérdezni hogy miért ilyen előítéletes f*szfej a magyarok nagyrésze. Mert ahogy leírtam nyugaton sehol nem tapasztaltam ilyet. De mondjuk egy ilyen söpredék balkáni néptől,mint a magyar nagyon nem is várok mást. Bánom hogy ide születtem..
2011. aug. 21. 13:09
 18/47 anonim ***** válasza:

"ilyen söpredék balkáni néptől,mint a magyar"

Kérlek menj el akkor innen, nem fogsz hiányozni. Se homokosokra, se a magyar nemzetet köpködőkre nincs szükség.

2011. aug. 21. 13:12
 19/47 A kérdező kommentje:

és miért vagyok homokos most őszintén? egy újabb előítéletes g*ci...

sajnálom hogy így kell ebszélnem a hazámról.de ez van.ha olyan k*rva nagy hazafi vagy akkor elfogadod a többi magyart olyannak,amilyen.és nem azért osztasz másokat mert nem tetszik a stílusuk.

2011. aug. 21. 13:18
 20/47 anonim ***** válasza:
79%

Igazuk van sokaknak.Minden nemzedék más és más, mindennek megvan az előnye, az előítéletességnek is. Tehát nem kell az előítéletesség ellen lenned, sem a magyar nemzet ellen, hiszen ha OTT születtél, és magyar vér folyik az ereidben, akkor te NEM KELL TÖRŐDJ azzal, hogy Nyugat-Európában(vagy bárhol) milyenek az emberek(bár ott is valószínű azt gondolják a vasalt hajúakról, de nem érdeklik). Ha zavar, hogy a városodban leb*ziznak, akkor szerintem az a megoldás, hogy ne öltözz úgy.

azok öltöznek úgy, akik elfogadják a kritikát, mert hát a vasalt haj, csőgyagya nem valami férfias, ezért szólják meg, nem azért mert tényleg homokos lennél.

2011. aug. 21. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!