Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 19 éves fiúk, lányok írnátok...

19 éves fiúk, lányok írnátok magatokról pár sort?

Figyelt kérdés

Pl mit szerettek,mivel foglalkoztok,tanultok-e még,vagy van-e barátotok/barátnőtök,milyen típusú fiúk/lányok jönnek be,mit szeretnének elérni az életben....ilyenek....stb,stb,stb.

Ami úgy eszetekbe jut magatokról.

előre is köszi.

2011. aug. 20. 12:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
na ne akadjatok fel apróságokon ááám a kérdésemre válaszoljatok.
2011. aug. 20. 12:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Hobbik: rajzolás, olvasás, írás, zenehallgatás, sétálás. Szeretem a természetet, ezt a sétálással összekötve- szóval túrázni. Focizni is szeretek a haverokkal. Még tanulok. Egy évet elcsesztem az egyetemre, de nagyon nem megy, úgyhogy most fogom kezdeni a szakmát, ami 2 éves. Van barátom, 5 éve vagyunk együtt, és 2013-ban házasodunk. :D (Csak mert akkorra beszéltük meg, és világvégén kéri meg a kezem :) ) Minden ember egy külön egyéniség, és nekem az a fontos a pasiban, hogy ne legyen divatmajom, legyen egyénisége, őszinte legyen, el tudjon viselni, szeressen engem. Az életben egy normális családot szeretnék, saját házzal, kerttel, gyerekkel. Meg hogy jövőhónap közepén sikerüljön a forgalmi vizsgám, és sikerüljön letennem a szakmát. Utána legyen munkahelyem, mellette szeretném befejezni az egyetemet. Jelenleg ezeket szeretném elérni. Meg életem végére sikerüljön megírnom a kis történetemet... (Sose lesz kész... :/ )

19,5/L (4 hónap és 20)

2011. aug. 20. 12:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Még valami. Szeretnék legalább egyszer kijutni Japánba, Németországba és Amerikába. (Jó lenne, ha külföldre ki is tudnék költözni. :D)

(utolsó)

2011. aug. 20. 12:27
 14/19 anonim válasza:
16/f vagyok afrikába akraok kimenni minél hamarabb és ottis lakni valami gazdagabb kőrnyéken a betegségek végett
 15/19 anonim válasza:
én komolyan írtam mindent
 16/19 anonim válasza:

ma 12:27

ezt fölfogtam te hülye tirpák Köcsög

de miért afrikába? ott szinte mindenhol van betegség :( ahol nincs, ott szegénység, minek mennél te oda bumburnyák?

2011. aug. 20. 12:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Én nem írok mert egy antiszociális köc.ög vagyok és szarok bele meg amúgy is nem hiszem h annyira érdekel :D Na mindegy csak annyit írok h ide akarok kijutni:

[link]

De mivel ott csak max. 6 hónapig lehet lenni ezért el kell h térítsem, úgy tervezem h beállok utána Neptunusz körüli pályára és ott keringek meg minden JÓ MESSZE AZ EMBEREKTŐL ez a lényeg.

Ha esetleg ez nem jön össze (amire mondjuk megvan az esély :D) akkor ide megyek

[link]

Azért lengyelhez mert kicsit már tudok lengyelül és nem kell még egy fos nyelvet megtanulni. Na és ott akarok majd csapadékot meg hőmérsékletet mérni életem végéig.

Ez az életcélom.

2011. aug. 20. 12:35
 18/19 anonim ***** válasza:
19F vagyok. Most végeztem a suliban. Angol érettségim van kémiából, matekból és töriből, magyarvan magyarból és franciából is érettségiztem. felsőfokon beszélem az angoltés a franciát középfokon, és idén kezdem a fősulit kommunikáció szakon. Amikor végzek a barátnőmmel, a legjobb barátommal és az ő barátnőjével(ő is a barátom)utazgatok majd ide-oda. 1 évig élek majd sydney-ben(AUS). legalább 4 évig utazgatok majd aztán valahol letelepszem. fényképész vagy filmszinész szeremnék lenni. majd az Antarktiszra utazni egy fotósorozat elkészítéséhez. Jelenleg Pesten dolgozok(diákmeló), de már meg vann beszélve az ismerősömmel ausztrália, és nála fogunk dolgozni abban az évben ugy tervezem, hogy 2015 januárjában megyek el itthonról.
2011. aug. 20. 12:59
 19/19 anonim válasza:
12:29 a ku*r*va any*ád a tirpák h halnátok éhen azért mennék oda hogy segítsek ...
2012. ápr. 12. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!