Tényleg nincs mit tenni? Itt vagyunk nyáron csukott ablakok mellett az iszonyat meleg lakásban a szomszéd miatt.
Szélcsendben ha valaki úgy cigizik, hogy az ablakon fújja ki a füstöt (és ilyenkor nyáron bizony nyitva vannak az ablakok), akkor a felette lévő 2-3 lakást ha nem is vastag füstbe burkolja, de azért egy nem dohányos számára épp elégé zavaró büdöst tud csinálni egy szál cigivel is.
Sajna tapasztalatból tudom. :(
Fölénk meg új család költözött, a nő... mit némber állandóan ordítozik, minden kis dolgon, a kisgyerekkel ordenáré módon beszél ("miért kell felzabálni mindent te kis ge.ci, hogy dögöltél volna meg" és hasonlók). Általában este zendít rá, de volt olyan hogy délelőtt mondta a magáét. A másik kedvenc az, amikor elkezdenek kopogni valamivel a fejem felett, általában este.
Nálunk a szagokkal nincs különösebb probléma egy tégla társas házban élünk, 1 probléma van, hogy, közös a WC szellőzője és valaki állandóan a budin bagózik, és a füst lefelé száll.
Egyébként elég rossz is a fekvése a háznak, szinte alig szokott mozogni a levegő, kvázi állandóan felfelé száll a füst. Meg annyira büdös is a bagója, valami olcsó, sz@r lehet.
Mi Szegeden lakunk, aki annyira túlzásnak tarja a soraimat, meg távírányítós füstöt szeretne szívni, szívesen vendégül látjuk! :)
Aragog! Én útálom a füstölő szagát, volt egy időben, hogy a banya próbálkozott vele, gondolhatod, amikor a görényszaggal keveredik a füstölő szaga, az még milyen jó!
Én egy átlag szomszédot szeretnék, aki nappal dolgozik, eszik, tv-zik, stb., éjjel ALSZIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!